white_eagle napisał(a)::lol2:Dumę można zawsze schować do kieszeni.
Jak ktoś jest głupi i lubi sobie niszczyć skórę tatuażem to jego własna wola. Nie napisałem lubi oberwać w papę, tylko jak ktoś urazi jego dumę to nie boi się oberwać. To różnica.
Moim zdaniem skórka nie warta wyprawki.
Być dumnym i martwym a być dumnym z tego, że nie szukało się guza i dzięki temu dorobiło się rodziny i wnuków...
Dla mnie przesadna duma to też głupota.
Trzeba mieć dystans do siebie.
white_eagle napisał(a):Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.Niestety. Niemniej racja.
white_eagle napisał(a):Nadal uważam, że lepiej użyć pianki przy goleniu manualną, mniejsze prawdopodobieństwo, że się zatniesz. Poza tym, jak już mowa o stereotypach, to prawdziwy mężczyzna goli się przecież mieczem, no w najgorszym przypadku nożem lub brzytwą... Ale nikt tego nie robi bo to głupie.Tak jak z tą dumą.
Chociaż ta zabawa z pianką jest niemniej czasochłonna niż manualem by się nie zaciąć moim zdaniem.
To już wolę elektryczną, chyba, że jest niedostępna.
white_eagle napisał(a):Jak ma problem to niech używa. Jednak panna może zasnąć w łóżku, gdy on będzie nakładał fluid. Facet nigdy nie zaśnieNajwyżej ją zbudzi, choć moim zdaniem nie jest to akurat czasochłonne.
:>
white_eagle napisał(a):Aaa, ja myślałem, że na ulicy, zamiast latarni na mieście, bo rząd chce zaniżyć facetom samoocenę.:lol2:
white_eagle napisał(a):Nie musisz mieć twarzy jak pupcia niemowlaka, bo zamienisz się w końcu w Kena.Pytanie dla kogo chcesz być atrakcyjny.
Jeśli chcę być dla kobiet a facetów nie to mam w nosie co faceci myślą.
Chyba, że na zasadzie - nie prowokować zbędnych awantur i bijatyk.
Bo to tak wszystkim potrzebne jak rower rybie.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?