white_eagle napisał(a):Akurat w Biblii nie ma wiele o homo, ale jest jedno, które wystarcza. Jak myślisz za co Bóg zniszczył Sodomę i Gomorę? PoczytajAkurat nie ma szczegółowo za co, natomiast jak ukarał to już w szczegółach.
white_eagle napisał(a):Przykre, bo gdyby dzieci w szkole się dowiedziały to by to dziecko nie miało życia.Gdyby i skad wiesz?
Ano stąd, że jabłko pada niedaleko od jabłoni.
Tylko to nie wina tego dziecka tylko rodziców tamtych, że uczą nietolerancji.
Poza tym niedługo może całkiem modne stać się dziecko z probówki.
Z powodu popularności już nie byłby to taki hardcore.
white_eagle napisał(a):Poza tym dziecko się zastanawia czemu wszyscy inni mają mamę i tatę, a on dwóch tatusiów. Co byś mu powiedział? Prawdę?Prawda Was wyzwoli. Więc owszem. Wobec dziecka należy być szczerym.
white_eagle napisał(a):To ja współczuję takiemu dziecku. Miał by ogromne problemy ze swoją seksualnością i psychiką, tylko dlatego, że dwóch mężczyzn nie wiadomo po co chce robić na przekór naturze.A skąd wiesz?
Idąc tym tropem dziecko, które byłoby homoseksualne powinno mieć problemy z seksualnością i psychiką bo zostało wychowane przez hetero.
Właśnie zgodnie z naturą.
Widziałem dokument, gdzie gepardzica zaopiekowała się osieroconym szympansiątkiem.
white_eagle napisał(a):Wszyscy wolą, by dzieci się rodziły, bo to nie oznacza tylko więcej kasy. To oznacza kontynuacje społeczeństwa.I ubóstwo w kraju.
Jak myślisz, czemu Rumunia jest taka biedna?
white_eagle napisał(a):Tak, Fritzl. Tylko heteroseksualne pary w tych państwach przechodziły dużo cięższą kontrolę niż homo, bo ci szastając na lewo i prawo homofobią to sobie wywalczyli. Dla mnie to jeden wielki żart. Urzędasy nawet nie raczyli sprawdzać przeszłosci kryminalnej takich par...Skąd wiesz, że cięższą?
Jesteś homo i starałeś się adoptować?
Hetero również, bo pewnie niejedno mają na sumieniu.
btw.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?