Marcin_77 napisał(a):Urząd Skarbowy liczy się za korporację?Nawet bardziej się liczy niż korpo. Wszak urząd to coś, gdzie powinny obowiązywać najwyższe standardy przestrzegania prawa i Konstytucji. Dlatego za homofobię w urzędzie podejrzewam, że można wylecieć jeszcze łatwiej niż w korpo. Przynajmniej tak być powinny, bo oczywiście zdaję sobie sprawę, że w wielu urzędach panuje wciąż klimat PRLowskiego systemu. Dlatego pewnie z egzekwowaniem zasady równości i poszanowania jest znacznie lepiej w zagranicznych korporacjach działających w Polsce.
Nie wnerwiaj mnie bo wciąż mam tam znajomości
Marcin_77 napisał(a):Nie ma czegoś takiego jak "rodzina homo". A przeciwko homoadopcjom jest więcej ludzi przeciwnych niż sądzisz. Akurat tym wypadku to LGBT jest marginesem marginesu. I będzie po wsze czasy.Oczywiście, że jest coś takiego jak rodzina homo i takie rodziny funkcjonują już teraz, pomimo braku prawnej regulacji ich statusu. Przeciwko adopcjom jest więcej niż przeciwko samym związkom tutaj racja, jednak trend jest wzrostowy dla poparcia, nie na odwrót. Ankieta tego wątku też jasno to pokazuje.
Marcin_77 napisał(a):"Spadek sprzedaży makaronów" - chyba wzrost raczej. Facet właśnie w sieci zbiera raczej same pozytywne komentarze... odwaga procentuje.A ja będę się upierać, że spadek. Komentarze homofobów są tak samo oczywiste, jak komentarze LGBT i przyjaznych im hetero, więc już nie gadaj, że same pozytywne. Jestem ciekaw wyników sprzdaży tej firmy za pół roku i porównania ich z wcześniejszymi.