Кирилл napisał(a):Czyli przyznajesz się, że prowadzisz tu monolog? Używasz tylko tych argumentów, które mają znaczenie dla Ciebie i omijasz inne, zamiast próbować zbić, bądź chociaż osłabić.Którego na tym forum twojego argumentu jeszcze nie udało mi się zbić? To jest dziecinnie proste, bo sam się podkładasz. Nie jesteś dla mnie ani zbyt ciekawym, ani trudnym adwersarzem.
Кирилл napisał(a):Moja wypowiedź nie dotyczyła stricte Twojej wypowiedzi dot. "KK, a geje", a po prostu samej istoty argumentu. Bo co do tego, że środowisko nijak nie ma się do kościoła, to wiadome. Ale tu trzeba zadać sobie pytania - jak się do kościoła ma "nie-środowisko"? Heterycy and stuff. Czy jest to relacja godna XVw. chłopa? Nie krzywdź, bo pambu Cię ukarze, czy też jakaś próba znalezienia wytłumaczenia pewnych zjawisk i drogi ku lepszej przyszłości?Wg. mnie heterycy mają się do kościółka tak samo jak większość gejów, czyli albo są ateistami, albo wierzącymi niekatolikami, albo katolikami na papierku, gdzie traktują kościół jako koszyk, z którego sobie biorą co im wygodne, odrzucając przy tym co nie pasuje do ich światopoglądu. Tylko nie bardzo wiem jaki miałoby to mieć związek z tematem?
Кирилл napisał(a):Przypomnij proszę, jakimś sposobem wszystkie powody mi z głowy wyleciały.A teraz zdejmij swoje różowiutkie okularki i zrób sobie rachunek sumienia. Jakie znajdujesz dla siebie poparcie w szeroko pojętym środowisku LGBT? Czego nie napisze na queer.pl to zaraz mam 3/4 łapek na TAK. Czego nie napiszą autorzy artykułów to się nie zgadza z twoją wizją. Czego nie napisze 90% komentujących to jest inaczej niż pisze Kirył. Ojej jak mi przykro... Tu złotko nie ma kompletnie znaczenia, że ja sobie napiszę swoją racją, a ty sobie napiszesz swoją. Liczą się fakty, a te są niestety dla ciebie druzgocące. Jeszcze w żadnym kraju na świecie emancypacja nie dokonała się twoimi ckliwymi sposobami. Może zamiast bujać w obłokach byś się choć przez minutę zastanowił dlaczego tak się dzieje?
Aha. Czyli Twoja prawda jest najtwojsza i chuj jeden wielki z każdym innym pomysłem? Ma być po sznurku, bo "tak to zawsze działa"?
Jezus, aż mi się wór wysypał z pomysłami, żeby Ci pokazać, jak bardzo mylące może być zdanie "tak to zawsze działało".
Кирилл napisał(a):Ty jednak jesteś głupi.To obraza, ale najbardziej istotne jest to, że pisze to ktoś poniżany przez EH, a już zupełnym mistrzostwem świata jest fakt, że jest kompletnie tego nieświadomy:
Seth napisał(a):jesteś zwykłym zboczeńcemOjej... Jak teraz spojrzysz w oczy biednemu Kiryłowi? Chociaż obawiam się, że on przyjedzie na spotkanie i jak gdyby nigdy nic będzie se wmawiał, że nie jest zboczeńcem w oczach Setha i reszty zgrai. Nie ma to jak obecność gejka pośród EHówek, który jest święcie przekonany, że jest ceniony, szanowany i poważany. To musi być niezły kabaret :lol2:
Seth napisał(a):Nazywam się Krzysztof Karol Sowiński, mieszkam w Rudzie Śląskiej i uważam, że jesteś zwykłym zboczeńcem i lewackim oszołomem. Twoje LGTB uważam za ekstremalnie szkodliwe wynaturzenie a fakt, że wciąż nie rozgoniono tego pokracznego towarzystwa, za anomalię historyczną. Anomalię, która jeszcze za naszego życia się skończy.No już uspokój się. Przecież pisałem o zachowaniach w realu i w korporacji. Nadal podtrzymuję, że byś nie powtórzył tego typu słów w okolicznościach pozanetowych jakie opisałem. Chyba, że rzutem na taśmę jako kamikadze. Na neciku to sobie bezkarnie chlapiesz co ci ślina na język przyniesie. Wszyscy to wiedzą i wszyscy już się przekonali co to jest EH.
Seth napisał(a):Dwóch pedałów rodziną nigdy nie będzie.Dawno już są.
Seth napisał(a):Tyle jeśli idzie o brak odwagi mówienia w realu o naszych przekonaniach w kwestii homoseksualizmu.iiRzeczywiście napisał Seth w realu przecież... :roll: Ale nie przejmuj się, może będziesz mieć okazję to powtórzyć twarzą w twarz Kiryłowi, jeśli zaszczyci was jeszcze swoją obecnością.
Seth napisał(a):W kwestii Twojego zadowolenia, że normalni ludzie boją sie Was krytykować z strachu przed utratą pracy: zdajesz sobie sprawę, że te prześladowania mogą się odwrócić o 180 stopni? Gdy zmieni się ideologiczne zabarwienie władzy, to będziecie za te czasy nagonek słono płacićTwoje niedoczekanie. Podobnie jak bajeczki nt. Islamu. Równie mocno się przestraszyłem