GoodBoy napisał(a):Ojej... Jak teraz spojrzysz w oczy biednemu Kiryłowi? Chociaż obawiam się, że on przyjedzie na spotkanie i jak gdyby nigdy nic będzie se wmawiał, że nie jest zboczeńcem w oczach Setha i reszty zgrai. Nie ma to jak obecność gejka pośród EHówek, który jest święcie przekonany, że jest ceniony, szanowany i poważany. Kurwa to musi być niezły kabaret :lol2:
W oczach Setha kirył jest normalniejszy niż cały legion heteryków. Gdzieś mam co robi w łóżku. Interesuje mnie jakie ma zasady, co ma w sercu i głowie. Co u kiryła zmienia bycie gejem? Nic. Co u Ciebie i reszty pokrak z LGTB zmienia bycie gejami? Cholernie dużo. To Was czyni zboczeńcami w moich oczach.
GoodBoy napisał(a):No już uspokój się. Przecież pisałem o zachowaniach w realu i w korporacji. Nadal podtrzymuję, że byś nie powtórzył tego typu słów w okolicznościach pozanetowych jakie opisałem. Chyba, że rzutem na taśmę jako kamikadze. Na neciku to sobie bezkarnie chlapiesz co ci ślina na język przyniesie. Wszyscy to wiedzą i wszyscy już się przekonali co to jest EH.
Pisząc pod swoim nazwiskiem, jest to jak najbardziej real. Nigdy nie kryłem się z swoimi poglądami, nigdy i nigdzie. Ani z tym że gardzę LGTB czy feminizmem, ani z tym, że nie lubię Żydów, ani z tym że jestem rasistą. Mam głęboko wyjebane, czy ktoś się tym poczuje urażony, pozwie mnie czy naśle na mnie tęczową bojówkę antify.
GoodBoy napisał(a):Dawno już są.
Aha, między kapitanem Ameryką a stadkiem różowych chujorożców.
GoodBoy napisał(a):Rzeczywiście napisał Seth w realu przecież... :roll: Ale nie przejmuj się, może będziesz mieć okazję to powtórzyć twarzą w twarz Kiryłowi, jeśli zaszczyci was jeszcze swoją obecnością
Jesteś zabawny w swoich rojeniach
Zbliża się kolejny zlot u Setha, i tak się składa że kirył jest właśnie osobą pod którą układam cały grafik 
GoodBoy napisał(a):Twoje niedoczekanie. Podobnie jak bajeczki nt. Islamu. Równie mocno się przestraszyłem
Przejedź się do Arabii Saudyjskiej i powiedz, że jesteś gejem
Czy chociażby otwarcie zalecaj się do facetów w islamskiej dzielnicy Amsterdamu to zobaczymy jaki z Ciebie chojrak. Kopiecie sobie grób, co nie ukrywam, że mnie cieszy. Radość mą maci fakt, że przez Waszą głupotę i zepsucie, ucierpią normalni geje.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone