Seth napisał(a):Z Tobą jest jak z dzieckiem. Jak coś nie jest osadzone w jednym wyłącznie zrozumiałym kontekście to zamieniasz się w dziewczynkę zgubioną w lesie. Przyjrzałbyś się moim wypowiedziom, wiedziałbyś że jak Pilaster mam własny słownik.Tak tak, najwyraźniej masz własny słownik. I bardzo cię zaskakuje zdziwienie wobec słów kogoś takiego jak ty kierowanych do geja. Totalne zaskoczenie!

Seth napisał(a):Znaczy tylko pracujący w korporacjach mają prawo się wypowiadać o homoseksualizmie?Absolutnie nie, jednak korporacje w większości przypadków bardzo dbają o walkę z homofobią i tępią w zarodku tego typu przypadki. Dlatego napisałem, że nie mgógłbyś swoich słów powtórzyć choćby w mojej firmie (nie mojej jako moja, tylko tej, w której pracuję). A gdybyś to jednak zrobił to byś wyleciał z hukiem. Tu nie ma miejsca dla EH, a jeśli są to muszą siedzieć cicho ze swoimi "mądrościami".
Seth napisał(a):Twoje niezrozumienie normalnych relacji międzyludzkich myślę, że mogłoby wysoko znaleźć się w skali żałości.Uciekasz od tematu, zatem do rzeczy:
1. Czy Seth uważa, że homoseksualizm jest tak samo normalny jak heteroseksualizm?
2. Czy Seth uważa, że homoseksualizm jest orientacją seksualną?
3. Czy seks homoseksualny jest wg. Setha normalny i prawidłowy?
Możesz odpowiadać tak/nie lub rozwiniąć każdą odpowiedź. Jest mi to obojętne.
Seth napisał(a):Dokładnie. Ty naturalnie jesteś zboczeńcem.Dla ciebie na pewno.