GoodBoy napisał(a):Tak tak, najwyraźniej masz własny słownik. I bardzo cię zaskakuje zdziwienie wobec słów kogoś takiego jak ty kierowanych do geja. Totalne zaskoczenie!
Nie, nie zaskoczenie. W końcu gadam z Tobą. Co nie zmienia faktu, że skoro sporo już tu siedzisz, to winieneś się mniej więcej orientować w stylu wypowiedzi najaktywniejszych członków i zawiłościach relacji między członkami forum. To daje znacznie szerszy kontekst i zrozumienie wypowiedzi, do jakich się odnosisz.
GoodBoy napisał(a):Absolutnie nie, jednak korporacje w większości przypadków bardzo dbają o walkę z homofobią i tępią w zarodku tego typu przypadki. Dlatego napisałem, że nie mgógłbyś swoich słów powtórzyć choćby w mojej firmie (nie mojej jako moja, tylko tej, w której pracuję). A gdybyś to jednak zrobił to byś wyleciał z hukiem. Tu nie ma miejsca dla EH, a jeśli są to muszą siedzieć cicho ze swoimi "mądrościami".
No fajnie, ale co to ma do rzeczy? Nie planuje w pracy w korporacji a w temacie, że homofobów należy Twoim zdaniem prześladować i szkalować wątpliwości już wcześniej nie zostawiłeś

GoodBoy napisał(a):Uciekasz od tematu, zatem do rzeczy:
1. Czy Seth uważa, że homoseksualizm jest tak samo normalny jak heteroseksualizm?
2. Czy Seth uważa, że homoseksualizm jest orientacją seksualną?
3. Czy seks homoseksualny jest wg. Setha normalny i prawidłowy?
Możesz odpowiadać tak/nie lub rozwiniąć każdą odpowiedź. Jest mi to obojętne.
1. Nie. Homoseksualizm to zaburzenie seksualne.
2. Nie. Nie ma czegoś takiego jak orientacja seksualna. Wszystko poza heteroseksualizmem jest zaburzeniem seksualnym. Co nie znaczy że wszystko poza nim na być penalizowane czy potępiane. Sam homoseksualizm jak długo nie idzie wraz z ideologią żadająca bezwarunkowej akceptacji i próbującej nagiąć całe społeczeństwo pod widzimisie gejów, jest moralnie obojętny.
3. Normalny i prawidłowy do czego? Z punktu widzenia biologicznego celu seksu, to z pewnością nie. Nie zrobisz nikomu dziecka poprzez masaż prostaty, czyż nie? Z punktu widzenia upodobań łóżkowych, jest to technika seksualna jak każda inna. Co kto lubi. Ty lubisz masować prostaty za pomocą penisa, ja lubię co innego.
Jak długo to zostaje wyłącznie w sypialni i nikt od tego nie cierpi, jest to moralnie indyferentne.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone