GoodBoy napisał(a):Nie siedzisz w tym temacie i nie gadasz ze mną od wczoraj. Dawno powinieneś wiedziec, że jestem za zwalnianiem z pracy osób szkodliwych dla społeczeństwa i utrudniających innym normalne funkcjonowanie.
yh? Przecież napisałem to w powszednim poście... Coś Ci sarkazm nie wyszedł.
GoodBoy napisał(a):To sprawa oczywista i od zawsze miałem takie zdanie. Praktyka kodeksów w korpo nie głosi w tej materii nic innego. Również kodeks pracy.
Spox. Gdy konserwatyści i narodowcy odzyskają władzę, będziemy wobec Was łagodniejsi. Nie zabierzemy Wam pracy lecz damy nową. Na Kołymie.
GoodBoy napisał(a):Właśnie o to mi chodziło, czyli jednak Seth spotka się z osobą "zaburzoną seksualnie", a osoba "zaburzona seksualnie" będzie się cieszyć i doceniać Setha.
A co to ma do rzeczy? Kirył ma seksualne zaburzenie, ja mam zaburzenie związane z sercem, moja narzeczona zaburzenie związane z układem oddechowym. Nikt z nas z swoich zaburzeń nie robi ideologii mającej społeczne implikacje. Tylko ludzie tacy jak Ty to robią.
GoodBoy napisał(a):Już naprawdę nie musisz dowalać z ideologią. Już wystarczająco mocno poniżyłeś Kiryła. Jest dokładnie tak jak mu pisałem.
Ale to o tą ideologię się wszystko rozbija. Z księżyca spadłeś czy co? O tej ideologii mówię cały czas, to ona mi przeszkadza. Jak myślisz z jakiej racji do Kiryła nic nie mam a do tego jest moim przyjacielem a z Tobą polemizuję? Obydwaj lubicie chłopców, ale tylko Ty jesteś tęczowym faszystą.
GoodBoy napisał(a):Kirył cię z powodu innych upodobań nie nazywa ani "zboczeńcem", ani "seksualnie zaburzonym", a ty jego owszem. Na tym polega różnica, już tak zupełnie abstrahując, że rozmijasz się z faktami medycznymi w całej rozciągłości.
Ale Kirył doskonale zna moje zdanie na temat homoseksualizmu. I w przeciwieństwie do Ciebie nie wpada w histerię na fakt, że to co robi nie uważam za coś naturalnego.
GoodBoy napisał(a):Obawiam się, że dla Kiryła twoje postrzeganie go jako człowieka "zaburzonego seksualnie" może być właśnie "moralnie indyferentne" :roll:
Obawiam się, że na zlocie wszyscy będziemy mieli bekę z Ciebie, Kiryła wliczając. Choć bekę z Ciebie mamy regularnie jak gadamy z Kiryłem. A może to zazdrość GoodBoy?
Czyżbyś nie mógł przeboleć że kyriosek woli towarzystwo Setha od Twojego?
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone