Seth napisał(a):Spox. Gdy konserwatyści i narodowcy odzyskają władzę, będziemy wobec Was łagodniejsi. Nie zabierzemy Wam pracy lecz damy nową. Na Kołymie.A Seth będzie głównym selekcjonerem decydującym o tym, który gej pójdzie na zlot do Setha, a który wyląduje na Kołymie. Skąd my to znamy? Podręczniki od historii coś o tym wspominają...
Seth napisał(a):A co to ma do rzeczy? Kirył ma seksualne zaburzenie, ja mam zaburzenie związane z sercem, moja narzeczona zaburzenie związane z układem oddechowym. Nikt z nas z swoich zaburzeń nie robi ideologii mającej społeczne implikacje. Tylko ludzie tacy jak Ty to robią.Robisz niestety ty, wciskając mu kit, że jest seksualnie zaburzony. O tym, że jesteś chory na serce stwierdził ci lekarz. O tym, że twoja narzeczona cierpi z powodu problemów z układem oddechowym zdiagnozował lekarz. O tym, że Kirył jest "seksualnie zaburzony" stwierdzil amator Seth, na dodatek wbrew medycynie. I jeszcze ma czelność udawać, że nie ma w tym ani krzty ideologii...
Seth napisał(a):Ale to o tą ideologię się wszystko rozbija. Z księżyca spadłeś czy co? O tej ideologii mówię cały czas, to ona mi przeszkadza. Jak myślisz z jakiej racji do Kiryła nic nie mam a do tego jest moim przyjacielem a z Tobą polemizuję? Obydwaj lubicie chłopców, ale tylko Ty jesteś tęczowym faszystą.Kiryła lubisz, bo w przeciwieńdstwie do mnie Kirył siedzi cichutko jak myszka (dokladnie tak jak homofoby siedzą cicho w korpo) i ci słowem nic nie piśnie, co byś nie raczył go wykluczyć z przyszłych zaproszonek na wasze wielkie super zajebiste godne pozazdroszczenia zloty... Jest jeszcze inna opcja i ta jest najgorsza - jest totalnie nieświadomy tego, że go poniżasz, co zresztą już mu pisałem.
Seth napisał(a):Ale Kirył doskonale zna moje zdanie na temat homoseksualizmu. I w przeciwieństwie do Ciebie nie wpada w histerię na fakt, że to co robi nie uważam za coś naturalnego.Tu histeria nie ma nic do rzeczy, tylko ocena suchych faktów. Przychodząc na spotkania organizowane przez kogoś kto uważa, że geje są "seksualnie zaburzeni" automatycznie się poniża. Pozostaje kwestia, czy świadomie, czy nieświadomie. Być może sam uważa podobnie jak ty, wówczas poniża się również w oczach LGBT.
Seth napisał(a):Obawiam się, że na zlocie wszyscy będziemy mieli bekę z Ciebie, Kiryła wliczając. Choć bekę z Ciebie mamy regularnie jak gadamy z Kiryłem. A może to zazdrość GoodBoy?Więc wychodzi na to, że "beka" jest tylko po to by uśmiechać się do złej gry i udawać, że wszystko jest wporządku. Daruj sobie z tym towarzystwem. Ja nie szukam towarzystwa wśród 20-latków, a jemu ani razu nie zaproponowałem spotkania i zupełnie nie jestem zainteresowany.Czyżbyś nie mógł przeboleć że kyriosek woli towarzystwo Setha od Twojego?

Czyżbyś nie mógł przeboleć że kyriosek woli towarzystwo Setha od Twojego?