GoodBoy napisał(a):Nie siedzisz w tym temacie i nie gadasz ze mną od wczoraj. Dawno powinieneś wiedziec, że jestem za zwalnianiem z pracy osób szkodliwych dla społeczeństwa i utrudniających innym normalne funkcjonowanie. To sprawa oczywista i od zawsze miałem takie zdanie. Praktyka kodeksów w korpo nie głosi w tej materii nic innego. Również kodeks pracy.Jak wypowiadasz się w pracy tak jak tutaj, to będąc zgodny ze swoimi przekonaniami sam powinieneś się zwolnić.
GoodBoy napisał(a):Kirył cię z powodu innych upodobań nie nazywa ani "zboczeńcem", ani "seksualnie zaburzonym", a ty jego owszem. Na tym polega różnica, już tak zupełnie abstrahując, że rozmijasz się z faktami medycznymi w całej rozciągłości.Własnie taka jest różnica między normalnymi gejami, a takimi jak Ty GB i reszty LKGB, Ty uważasz, że jesteś lepszy od innych bo jesteś gejem. Niestety według mnie to akurat Twoja wada, bo może jesteś łebski i radzisz sobie w korpo, ale walczysz w sprawie, która nie ma racji bytu. Jeśli zaczniemy uważać dwóch facetów, czy dwie kobiety za rodzinę to cofniemy się w ewolucji do czasów, gdy szczytem rozwoju był pantofelek.
Nie rozumiem jak można nie widzieć w sprzeczności w tym, że uznaje się dwie osoby tej samej płci za rodzinę. Może Ci tego nikt nie wytłumaczył skąd się biorą dzieci w normalnych rodzinach?
W normalnych rodzinach dziecko się bierze z miłości kobiety i mężczyzny. Dwóch panów, choćby nie wiadomo jak się kochali, dziecka sobie nie zrobią, co najwyżej przez kilka dni nie będą mogli siedzieć. Dlatego nie można ich nazwać rodziną.
GoodBoy napisał(a):A Seth będzie głównym selekcjonerem decydującym o tym, który gej pójdzie na zlot do Setha, a który wyląduje na Kołymie. Skąd my to znamy? Podręczniki od historii coś o tym wspominają...GB ogarnij się człowieku. Gdzie on napisał, że każdy gej? On non stop mówi o LKGB i podobnych im ludziach, którzy sieją zamęt, a którego to sobie nie życzy i który go słusznie denerwuje, bo ta organizacja próbuje właśnie terrorem słowa narzucić swoją jedyną słuszną ideologię. A kto się nie zgadza ten do więzienia jak to zaczyna się dziać we Francji, gdy na przykład założysz bluzę ze słowami ojciec i matka. To jest zwykły, pospolity terror, który się zwalcza jego własną bronią.
GoodBoy napisał(a):Robisz niestety ty, wciskając mu kit, że jest seksualnie zaburzony. O tym, że jesteś chory na serce stwierdził ci lekarz. O tym, że twoja narzeczona cierpi z powodu problemów z układem oddechowym zdiagnozował lekarz. O tym, że Kirył jest "seksualnie zaburzony" stwierdzil amator Seth, na dodatek wbrew medycynie. I jeszcze ma czelność udawać, że nie ma w tym ani krzty ideologii...
Kiryła lubisz, bo w przeciwieńdstwie do mnie Kirył siedzi cichutko jak myszka (dokladnie tak jak homofoby siedzą cicho w korpo) i ci słowem nic nie piśnie, co byś nie raczył go wykluczyć z przyszłych zaproszonek na wasze wielkie super zajebiste godne pozazdroszczenia zloty... Jest jeszcze inna opcja i ta jest najgorsza - jest totalnie nieświadomy tego, że go poniżasz, co zresztą już mu pisałem.
Kurde weź w końcu napisz jak ta Twoja korpo się nazywa, bo czytam i oczom nie wierzę