Katol napisał(a):No pewnie ,że tak,bez reszty się obejdzie .W końcu wolna wola to dar od Boga. :lol2:
Wybierajmy więc to na co mamy ochotę.
Będzie łatwiej .:]
Katol napisał(a):Znajdz mi symbol który oznacza wszystko.Odwrócony krzyż oznacza szatana i św. Piotra a zatem symbolizuje zarazem dobro jak i zło.
A świat jest dobry i zły, bywa też coś pomiędzy, ale cały świat jest kombinacją dobra i zła.
Można by więc uznać, że odwrócony krzyż.
Swoją drogą natrafiłem na ciekawy tytuł:
http://www.wywrota.pl/ksiazka/20021-spiv...kiego.html
Katol napisał(a):Przecież to oczywiste.Ta, pewnie myślisz, że z Biblii - tylko interpretacji i przekładów masz tyle, że głowa mała.

Katol napisał(a):No pewnie ,że nie i możesz sobie poszukać innego autoraDzięki za pozwolenie.
Katol napisał(a):LubięTo było pytanie retoryczne.
:roll:
Katol napisał(a):Uzasadnij
Cytat:Tak więc, oczywiście Bóg nie jest przeciwko każdej wojnie. Jezus jest zawsze w doskonałej zgodzie z Ojcem (Ew. Jana 10:30), tak więc nie możemy twierdzić, że wojna była wolą Bożą tylko w Starym Testamencie. Bóg się nie zmienia (Ks. Malachiasza 3:6; List Jakuba 1:17).
Czytaj więcej: http://www.gotquestions.org/Polski/wojna...z2g7mlHK9E
Katol napisał(a):Nie trzeba być znawcą Biblii ,żeby to akurat stwierdzić .To czemu mam latać po bibliotekach?
Katol napisał(a):No tak się wypowiadałeś wcześniej .Nie muszę myśleć, wiem.
Skoro tak myślisz to Cię utwierdzi na pewno niezależnie od tego czego się dowiesz.
Bo się już w Biblię nieraz zagłębiałem.
Katol napisał(a):To skoro tak twierdzisz z taką pewnością ,to czemu interesuje Cię ta tematyka?Bo człowiek jest interesujący?
Tak jak to czemu oddaje takiej książce cześć.
Katol napisał(a):Chyba przeczytałeś moje zdanie niezbyt uważnie.Myślę, że jednak akurat.
Chciałeś bowiem bym porównał ludzi, których dzielą wieki.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?