Marcin_77 napisał(a):Wzruszyłem sięCo cię takiego rozbawiło w tamtym filmiku? Bo ja płakałem.Daj jeszcze ten film gdzie było sobie dwóch pedziów i jeden z dachu spadł - kupa śmiechu z przewagą tego pierwszego
Marcin_77 napisał(a):I cieszę się, że szanse na to są "na świętego Nigdy". A "rdzeń" społeczeństwa jest zdrowy - i jak przed wiekami potrafiono zawiązać stryczki na gardłach biskupich zaprzańców narodu - tak teraz widłami, kijami i kosami pogoni się "homoedukatorów" raz na zawsze.Biorąc pod uwagę wyniki ankiety w tym temacie to może ciebie pogonią?
Marcin_77 napisał(a):A od dzieci wara. Wiemy, że wśród was pedofile znaleźli bezpieczną przystań - i dlatego ja osobiście będę swoje dzieci przed "homoedukatorami" chronił jak się da, jak będzie trzeba to i ryja otłukę natrętom.Nie wiesz, tylko sobie wymyśliłeś, a to różnica. Nie spotkałem się z sytuacją, żeby pedofil szukał schronienia u gejów. Nigdy też o takiej sytuacji nie słyszałem. Jak zwykle szkalujesz środowisko LGBT.
Marcin_77 napisał(a):Wszystko to co piszesz tylko coraz bardziej mnie w tym utwierdza. Polak jest przekorny z samej natury a tworzenie totalitarnego "gejo-komunizmu" - który jak widzę tobie się marzy - tylko tą "homofobię" zaostrzy. I nic na to nikt nie poradzi.Geje i ich przyjaciele oraz sympatycy to też Polacy i też bywamy przekorni, szczególnie wobec homofobów :]
Marcin_77 napisał(a):Pogrążacie się towarzyszu, wy i wasi ludzie. Jak tak dalej pójdzie to za 10-15 lat o "organizacjach LGBT" będzie się na historii nauczać.Bla bla bla. Nie baw się w Setha.
Marcin_77 napisał(a):A niestety - czy GB tego chce czy nie - LGBT to jedyna organizacja gdzie wszelkie zboczenia mogą się "przytulić" bez obaw o ostracyzm. Weźmy omawiany już wielokrotnie przykład "Jej perfektywności" - facet jawnie pisze że jest pedofilem ale zamiast siedzieć w kiciu od co najmniej miesiąca z konkretnymi zarzutami i postępowaniem w toku (bo kto teraz wie ile dzieci toto zgwałciło) to się wszystkim śmieje w twarz (poczytajcie wpisy na fejsbuku). Dlaczego - bo jest "działaczem gejowskim" - czytaj "Świętą Krową". No, ale wszystko do czasu oczywiście.LGBT to nie organizacja.
Nie wiedziałem, że za pisanie, że jest się pedofilem idzie się do więzienia.
JP napisał też, że nie jest pedofilem, więc czemu bierzesz pod uwagę, że miałby nim być? Poza tym JP jest już dedykowany temat.
Sugerujesz, że pedofil mógłby się do mnie "przytulić" i nic bym sobie z tego nie robił to chciałeś napisać? I dlaczego miałby się nie przytulić do np. do ciebie?
Seth napisał(a):Chyba, że jednak to nie homofobi ale geje są tchórzami chowającymi się w pozornej anonimowości internetu i bojącymi się przyznać w realu do tego, co głoszą w sieciPo pierwsze niczego ci udowadniać nie muszę, a po drugie gdyby LGBT byli tchórzami to by nie było Biedronia, Niemca, Grodzkiej, Legierskiego i jeszcze kilku innych. Tchórzami jest strona skrajnie nam przeciwna, która boi się powiedzieć cokolwiek negatywnego bez maski na łbie. To samo z EH. Pisałem już, że zgrywacie mocnych, co wam zresztą żałośnie wychodzi, tylko na neciku, a w realu siedzicie cicho jak myszka.
Jesteś pewny siebie gdy chroni anonimowość, kordon policjantów na paradzie czy poprawnie polityczna praktyka korporacji. Ale pewny w takiej sytuacji jest każdy żałosny tchórz. Udowodnij, że tchórzem nie jesteś.
Po drugie jestem osobą prywatną i nie mam najmniejszej potrzeby dzielić się moimi zdjęciami, fejsbukami, profilami randkowymi z kimkolwiek na tym forum. O foty zazwyczaj mnie ludzie proszą na portalach randkowych, więc tutaj też wywołuje to we mnie tego typu schematy, przy czym popadam w irytację, kiedy prośba pochodzi ze strony EH. Zastanawiam się wówczas jaką ma orientację.
Seth napisał(a):Takiej tam nauce, że prawdę wybiera w głosowaniuNie tylko głosowania, ale zarazem badania za nimi stojące, ale przecież Seth jest "naukowcem" i wie lepiej od wszystkich. Seth sobie uzburał, że homo jest "zaburzeniem seksualnym", więc nic nie warte będą jakiekolwiek stanowiska jakichkolwiek naukowców stwierdzające fakt, że jest dokładnie nie tak jak mówi Seth. W końcu najlepiej dla samopoczucia Setha byłoby, gdyby naukowcy doszli do takiego samego jak on wniosku. Niestety dla Setha tak się nie stało, tak więc naukowcy zostali "sprzedajnymi zboczonymi humanistami".Jak PTS ogłosi, że Ziemia jest płaska to też mamy temu przyklaskiwać, bo tak powiedzieli NAUKOWCY (tak swoją drogą żadni z nich naukowcy, ale banda sprzedajnych i ideologicznie zboczonych humanistów)? To, że homoseksualiści kilkukrotnie częściej okazują się być pedofilami to fakt. Jak mawiałem już niegdyś, nieszczęścia lubią chodzić parami.

Daj jeszcze ten film gdzie było sobie dwóch pedziów i jeden z dachu spadł - kupa śmiechu z przewagą tego pierwszego