Marcin_77 napisał(a):!!!!!!! ALE JA NIE ZGRYWAM PRZYJAZNEGO KURWA MAĆ !!!!!!!! ARGHHHHH!!!!No to kogo zgrywasz?
Jasna, cholera, mam transparent wywiesić, czy co?
Bo wg. mnie chcesz grywać przyjaznego w jednych sytuacjach, a gdzie indziej walisz takie poglądy, że sam wykluczasz się z jakiegokolwiek obcowania z homo. Tzn, że te wszystkie osoby, które mnie tutaj atakowały za to, ze śmiem cię określać lajtowym homofobem, nie miały racji? Brzydzisz się homo, ale się dziwisz, że homo nie chce mieć z kimś takim nic wspólnego realu. To się zdecyduj.Rita napisał(a):A mnie brzydzi oglądanie, jak ktoś robi kupę. Czy to znaczy że nie akceptuję wszystkich ludzi, którzy dokonują defekacji, czyli praktycznie wszystkich ludzi?:roll:Do oglądania robienia kupy nikt cię nie zmusza, a geje publicznie nie robią nic innego, czego by hetero nie robili. Podałaś więc przykład nieanalogiczny i usprawiedliwiający swoją niechęć do homo. Postaraj się wymyśleć lepszą wymówkę dla swojej postawy, bo ta jest wyjątkowo płytka i cieńka. A jak cię brzydzi homo to unikaj kontaktu i tyle.