Pomyślmy - jakby zaczęli działać prawidłowo to UP działałoby wydajniej - w Niemczech są wręcz Centra Pracy i tam to działa ponoć lepiej.
Bilety komunikacji - to Gronkowiec Walc ustaliła podwyżki o ile kojarzę.
Gdyby zrobić porządek z NFZ i sprywatyzować szpitale byłaby szansa, że nie czekałbym w kolejce.
W USA ponoć się to sprawdza - ta prywatyzacja szpitali.
Więc jestem w sumie pewien.
Jutro mam dwie rozmowy kwalifikacyjne, ale nie wiem czy wypalą bo nawet jak wypalają ot potem okazuje się, że zatrudniono mnie na niby i być może dalej będę szukał pracy.
Może gdyby politycy działali jak powinni częściej udałoby mi się trafić na rozmowy itp. niż 2 na 35 na przykład.
Znajoma tak trafia a zna 4 języki i miała pod sobą 60-80 ludzi.
Trochę kiepsko jak na doświadczenie i znajomość języka obcego.
Mi z kolei pomagają odpowiednie fundacje.
Bo mając 100 wersji C.V. i spamując pocztę pracodawców ciężko mi było trafić na cokolwiek.
Bilety komunikacji - to Gronkowiec Walc ustaliła podwyżki o ile kojarzę.
Gdyby zrobić porządek z NFZ i sprywatyzować szpitale byłaby szansa, że nie czekałbym w kolejce.
W USA ponoć się to sprawdza - ta prywatyzacja szpitali.
Więc jestem w sumie pewien.
Jutro mam dwie rozmowy kwalifikacyjne, ale nie wiem czy wypalą bo nawet jak wypalają ot potem okazuje się, że zatrudniono mnie na niby i być może dalej będę szukał pracy.
Może gdyby politycy działali jak powinni częściej udałoby mi się trafić na rozmowy itp. niż 2 na 35 na przykład.
Znajoma tak trafia a zna 4 języki i miała pod sobą 60-80 ludzi.
Trochę kiepsko jak na doświadczenie i znajomość języka obcego.
Mi z kolei pomagają odpowiednie fundacje.
Bo mając 100 wersji C.V. i spamując pocztę pracodawców ciężko mi było trafić na cokolwiek.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?