Marcin_77 napisał(a):Spoko. Zawsze nadmieniam, że prosty ze mnie wiejski chłop po zawodówie, którą skończyłem na trójach i miernych
77 rocznik już się załapał na mierne??
Ale serio - szkoda, że tak mało mężczyzn jest na niższych stopniach edukacji- mężczyźni zwalają to wszystko na kobiety w domach zresztą też.:!:
Potem się dziwią, że chłopcy mają problem z tożsamością. Widzą, że mężczyźni są mało użyteczni. Kobiety muszą sobie radzić same ze wszystkim.. praca i dom i jeszcze wesprzeć faceta bo on zawsze taki biedny i ktoś mu kopie dołki

I Ci porządniejsi chłopcy może się trochę zaczynają utożsamiać nie tylko
z facetami.
Chociaż jest to dla nich na pewno trudne.
Więc kobieta musi jeszcze tworzyć pomnik dla swojego partnera.
:lol2:Oczywiście to co pisze to pewna skrajność, ale przyznasz,że cos w tym jest - jest masa facetów , która kompletnie nie wywiązuje się z roli męża i ojca.
Marcin_77 napisał(a):Spoko. Zawsze nadmieniam, że prosty ze mnie wiejski chłop po zawodówie, którą skończyłem na trójach i miernych
Chociaż w sumie dlaczego byś mnie nie chciała jako wychowawcy dzieci? Bawiłbym sie z nimi w wojnę, nauczył robić z papieru żurawie i inne zwierzęta, nauczyłbym fajnych piosenek, bajek, wierszyków, jak zbudować zamek z piasku i takie tam...
A chciałabyś pracować w przedszkolu za 160o zl brutto jak tak nie ma sprawy.
O tym właśnie piszę!