Nudziarz napisał(a):Dziś wychodzę ze sklepu, że ładna pogoda to myślę sobie, że wrócę na piechotę. Idę, a tam duża grupa ludzi z tęczowymi flagami w otoczeniu policji. No to zacząłem się rozglądać za kontrmanifestacją. W końcu widzę, pod operą stoi kilku łysych z długim transparentem "Zakaz pedałowania". Coś mi tu nie pasi, bo oni są zwykle lepiej zorganizowani i jest ich więcej niż tych drugich, a tam dosłownie kilku chłopa. Idę dalej, a tam masa rozproszonych grup po kilku łysych, pochowani w uliczkach itp. Se myślę, że będzie zadyma, a to są jakieś grupy uderzeniowe, nawet bez zadnych transparentów stali.Dziwisz się, że nie dostali? Jak ktoś chce zorganizować manifestację z podobnie debilną nazwą, to wcale się nie dziwię, że nie dostaje pozwolenia.Mówię znajomemu że jakoś dziwnie jest, on w necie sprawdził, że po prostu pozwolenia nie dostali i nie mogą stać w grupie.
Wiadomo dlaczego go nie otrzymali? Tylko nie mówcie, że przez trollerski wniosek, jaki złożyli.
Zresztą ciekawe, skąd ci łysole dowiedzieli się o kontrmanifestacji. Przeglądają strony gejowskie?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".

Mówię znajomemu że jakoś dziwnie jest, on w necie sprawdził, że po prostu pozwolenia nie dostali i nie mogą stać w grupie.