Marcin_77 napisał(a):Tylko co ma większą "moc oddziaływania" - artykuł w brukowcu, czy artykuł z Konstytucji? "Rodzina" jest jedna, jeden standard - a nie jakieś zwyrodnialstwo.Zwyrodnialstwem jest dyskryminacja homoseksualistów na tym polu. Jeszcze większym wobec ich dzieci.
Marcin_77 napisał(a):Czy nie widzisz czy nie chcesz widzieć co się święci? Tu nie chodzi o "równe prawa" - chodzi o odbieranie dzieci rodzinom w majestacie prawa i przekazywanie ich pedofilom - wszak LGBTPZ to zaraz po gejach głównie pedofile i zoofile, którzy tylko patrzeć jak łeb podniosą.Typowy straszak, który nie pokrywa się z rzeczywistością, a przecież jakbym chciał ci dokopać to bym napisał, że większość pedofilów to są heterycy, zadając przy tym pytanie, czemu się "przytulają" do twojej heteryckiej grupy? Nie zadałem tego pytania, ponieważ nie stosuję twojej kłamliwej obrzydliwej retoryki zrównywania osób homo/heter/bi z pedofilami.
Raz, że macie bat na niepokornych, dwa - macie praktycznie niewyczerpane "źródło" dzieci dla swoich wiadomych celów.
Marcin_77 napisał(a):A tymczasem w kwestii makaronowej....:O wiszisz jak się sprawdziła moja przepowiednia, jednak makaronowemu palantowi włos się na główce zjeżył. Podejrzewam, że ekonomiści zatrudnieni w jego firmie mieli z tym wiele wspólnego, przedstawiając mu wyniki finansowe z nowych zamówień
Mamy obraz kolejny jak ma docelowo działać "tolerancja". Jeśli masz poglądy choć trochę inne niż "aktualnie obowiązujące" - milcz i udawaj "gay friendly" albo gorzko pożałujesz. Koleś NA PEWNO był zastraszany bo nie wierzę, że ot tak zmienił zdanie, pewnie zagrożono mu odebraniem dzieciaków albo czymś podobnym - działacze LGBTPZ nie cofają się jak widać przed niczym.
Czyli to co i ty mówiłeś - ma być zero dyskusji, zero różnorodności - jedna "linia programowa" a kto się ośmieli wyłamać - drogo zapłaci.
I cały czas powtarzam, niech ten homofob se pierdoli swoje farmazony będąc prywatną osobą komu chce. Jednak gdy robi to z pozycji wielkiego pana prezesika, musi się liczyć z kontratakiem. Tak jak zapowiadałem, kasa zamyka ryje nawet największym homofobom, gdzie nagle się okazuje, ze dla pana prezesika jednak ważniejsza jest kasa niż honorowa postawa obrony swoich wypaczonych poglądów. Nie inaczej było w tym przypadku. Wcale mnie nie zdziwi jak makaroniarz jednak wypuści reklamy gejowskie 
Marcin_77 napisał(a):I czego się plujesz? Pedofile to wasza "gałąź" przecież. LGBTPZ to wspaniała cicha przystań dla tych dewiantów. W porównaniu z tym, Kościół to małe piwo, "detaliści" wręcz.Ojojojoj to nam się Marcinek zdenerwował... I nie, nie podałem przykładu kościółka, podałem przykład heteryckiej rodzinki, bo to właśnie tam pedofilia zbiera swoje największe żniwa. Czemu to przemilczasz i kiedy rozpoczniesz agitkę w tej sprawie przeciwko heteroseksualistom?