idiota napisał(a):Bardzo nie podzielam gustu Karola L.
Znaczy styl jego ubrań mi nawet dość odpowiada, ale chłopców se dobiera tak sztampowych,jakby z wtryskarki.
Wypadałoby coś mniej sztamowego.
Witold napisał(a):Nadeszły dobre czasy szerzenia kłamstw przez aktywistów gejowskich. Do których nie zamierzają się przyznawać, nawet jeżeli dowodami na ich kłamliwość rzuci im się prosto w twarz, wtedy po prostu to przemilczają.
Jak na przykład o zgodzie na pobieranie organów.
Bury Wilk napisał(a):Jesteście zboczeńcami, a nie rodzinami. Kłamstwo powtarzane choćby tysiąc razy nie stanie się prawdą. :lol2:
Marcin_77 napisał(a):Tu nie chodzi o "równe prawa" - chodzi o odbieranie dzieci rodzinom w majestacie prawa i przekazywanie ich pedofilom - wszak LGBTPZ to zaraz po gejach głównie pedofile i zoofile, którzy tylko patrzeć jak łeb podniosą.
No trochę obchodzi, ale nie aż tak jak pozostałych bo ciężko było znaleźć jakikolwiek Twój wpis(mogę nawet uznać, że na poziomie akceptowalnym obchodzi - ogólne wrażenia na widok jakiegoś chłopaka i to wsio, mogę to nazwać jedynie zdrową reakcją u Ciebie).
To jak bardzo ludzi obchodzi co kto robi w łóżku - najlepszym dowodem jest tu ten wątek i ilość stron.
Nie muszą może być dokładnie wpisy o łóżku, lecz grupę homo przede wszystkim charakteryzuje właśnie to co tam robią.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?