Nie napisałem, że Tobie nie pasuje, tylko chodziło mi o to, ze jeśli w ogóle wpisy tutaj to fikcja to Twoje również.
Witold nie byłby taki zły gdyby tu chodziło o hetero.
Raczej nie widzę w jego wpisach takiej nienawiści np. do strajkujących pielęgniarek domagających się podwyżek(choć w obu kwestiach chodzi o walkę o swoje).
Bury napisał o zboczeństwie a wątpię by je widział na ulicy.
Dlatego domyślam się, że chodzi mu o to co robią w łóżku w domu(bo w końcu są homo właśnie z tego powodu co robią w seksie a nie z innych powodów).
Nie widziałem by Bury to samo pisał o rodzinach hetero.
Więc można stwierdzić niemal z całą pewnością, że nazwał ich tylko dlatego tak bo robią to co robią w alkowie.
No chyba, że Bury nie cierpi homo z innych powodów(odpadają parady bo nie wszyscy homo je też akceptują no i chodzi o równe prawa).
Zważ, że gej to osoba lubiąca seks z tym samym facetem.
Innej definicji geja nie znam a Ty?
W ostatnim gejostwo porównywane jest z zoofilią i pedofilią.
Jeśli w pedofilii i zoofilii nie widać nic negatywnego to masz rację, nie ma tu krytyki.
Dodam, że zboczenie dotyczy z definicji seksu.
Witold nie byłby taki zły gdyby tu chodziło o hetero.
Raczej nie widzę w jego wpisach takiej nienawiści np. do strajkujących pielęgniarek domagających się podwyżek(choć w obu kwestiach chodzi o walkę o swoje).
Bury napisał o zboczeństwie a wątpię by je widział na ulicy.
Dlatego domyślam się, że chodzi mu o to co robią w łóżku w domu(bo w końcu są homo właśnie z tego powodu co robią w seksie a nie z innych powodów).
Nie widziałem by Bury to samo pisał o rodzinach hetero.
Więc można stwierdzić niemal z całą pewnością, że nazwał ich tylko dlatego tak bo robią to co robią w alkowie.
No chyba, że Bury nie cierpi homo z innych powodów(odpadają parady bo nie wszyscy homo je też akceptują no i chodzi o równe prawa).
Cytat:Jesteście zboczeńcami, a nie rodzinami. Kłamstwo powtarzane choćby tysiąc razy nie stanie się prawdą.Życie rodzinne odbywa się w domu.
Cytat:Nadeszły dobre czasy szerzenia kłamstw przez aktywistów gejowskich. Do których nie zamierzają się przyznawać, nawet jeżeli dowodami na ich kłamliwość rzuci im się prosto w twarz, wtedy po prostu to przemilczają.
Jak na przykład o zgodzie na pobieranie organów
Cytat:Tu nie chodzi o "równe prawa" - chodzi o odbieranie dzieci rodzinom w majestacie prawa i przekazywanie ich pedofilom - wszak LGBTPZ to zaraz po gejach głównie pedofile i zoofile, którzy tylko patrzeć jak łeb podniosą.
Zważ, że gej to osoba lubiąca seks z tym samym facetem.
Innej definicji geja nie znam a Ty?
W ostatnim gejostwo porównywane jest z zoofilią i pedofilią.
Jeśli w pedofilii i zoofilii nie widać nic negatywnego to masz rację, nie ma tu krytyki.
Dodam, że zboczenie dotyczy z definicji seksu.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?