Seks nie zawsze służy rozrodczości.
Mogę nawet zapodać film na temat seksu wśród zwierząt.
No skoro homo sapiens jest w królestwie zwierząt to zoofile nie muszą się o nic ubiegać - swoje prawa już mają.
Poza tym nie mogą pedofile się ubiegać bo to nie jest to samo.
Gdyby było - to owszem, mogliby
To, że podpada to pod definicję dewiacji nie znaczy, że jest równie złe czy jest też chorobą.
Bo pedofilia to choroba a homo już nie.
No chyba, że faktycznie manipuluję, lecz dla mnie i większości naukowców - homo to nie to samo co pedofilia i dlatego uważam takie sugestie - że inni też pójdą za homo za bezpodstawne.
Mogę nawet zapodać film na temat seksu wśród zwierząt.
No skoro homo sapiens jest w królestwie zwierząt to zoofile nie muszą się o nic ubiegać - swoje prawa już mają.
Poza tym nie mogą pedofile się ubiegać bo to nie jest to samo.
Gdyby było - to owszem, mogliby
To, że podpada to pod definicję dewiacji nie znaczy, że jest równie złe czy jest też chorobą.
Bo pedofilia to choroba a homo już nie.
No chyba, że faktycznie manipuluję, lecz dla mnie i większości naukowców - homo to nie to samo co pedofilia i dlatego uważam takie sugestie - że inni też pójdą za homo za bezpodstawne.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?