To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"]
X-X-X-X-X-X2 napisał(a):Nie bądź taki chojrak, próbowałbyś się oddalić, a podesłany przeze mnie przeciwnik ogłuszyłby ciebie jabułekiem, wygryzł twe pośladki i umknął!

No skoro tak w to wierzysz, to mogę tylko sobie wyrobić zdanie o twoim postrzeganiu rzeczywistości.

Cytat:Normalnie humanista.

W pewnym sensie jak najbardziej.

Cytat:Nie interesuje mnie czy coś jest człowiekiem, tylko to czy może cierpieć.

Ja równierz, z tym że są istoty ważniejsze i mniej ważne. Stawianie znaku równości nad wszystkim co żyje jest sprzeczne ze zdrowym rozsądkiem człowieka. Jestem miłośnikiem zwierząt. Ale jeżeli stoi to w interesie człowieka to nie interesuje mnie czy coś cierpi, byle by tylko nie cierpiał człowiek. Uznaję zabijanie zwierząt jedynie w celach spożywczych lub w obronie koniecznej.

Jesteś przepełniony naiwnym pacyfizmem. Idea piękna ale i nierozważna i nikomu niepotrzebna. Chcesz pokazać jaki jesteś dobry i miłosierny (przed kim Zdezorientowanyhock: ??) ale jesteś po prostu głupi Uśmiech Aby nabrać zaufania do istot pozaziemskich potrzeba według mnie wieków. Puki co, ktoś kto podejcie do alienów z kwiatkiem zaraz po pierwszym kontakcie jest albo idiotą albo potencjalnym samobójcą.

Nie chcę zniszczyć "Bogu ducha winnej" obcej rasy jeśli ma dobre zamiary. Chcę po prostu ratować naszą. Przez wiele lat Oni muszą wiedzieć że to my tu jesteśmy gospodarzami, że nie możemy im puki co zaufać bo ich kompletnie nie znamy. I nie ma mowy aby traktować ich jak ludzi bo nimi nie są. Jak to mówią "jak kocha to poczeka" a jak nie to ich prawdziwe intencje staną się wtedy jasne

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 10.11.2009, 12:52
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 10.11.2009, 18:11
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 10.11.2009, 18:31
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 10.11.2009, 22:05
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 10.11.2009, 23:07
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 11.11.2009, 11:11
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 11.11.2009, 15:19
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 11.11.2009, 19:17
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 11.11.2009, 20:00
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 11.11.2009, 20:51
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez Skywalker - 11.11.2009, 21:47
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 11.11.2009, 22:15
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 11.11.2009, 23:03
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 11.11.2009, 23:36
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 12.11.2009, 11:58
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 12.11.2009, 17:44
Jak postąpić z kosmitami?? [wydz. z "Aborcja od kuchni"] - przez X-X-X-X-X-X - 14.11.2009, 10:59

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości