GoodBoy napisał(a):Tak wiem, bo "normalny rasowy myżczyzna" to ten, który się nie myje, śmierdzi, ma piwny mięsień, autostradę na łbie w wieku 30 lat i w tym samym wieku wygląda na 50 oraz zakłada skarpety do sandałów. Cud miód i orzeszki.
Facet powinien być postawny, silny, twardy i charakterny, ma wzbudzać szacunek - żadne tam płaczliwe ciotki w pomarańczowych rurkach z grzywką na nosie. A od łysych to się kolego odpierpapier. Czekaj, pogadamy jak tobie hery zaczną wypadać.
Cytat:Z twojej ręki? I za co miałby zginąć?Za pedofilię. Jak już mówiłem nie uznaję kompromisów w przypadku pedofilów. Jak kocham swoje dziecko - zajebałbym dziada bez mrugnięcia okiem.
Kto wie ile dzieciaków toto zmanipulowało i zgwałciło. Skoro ośmiela się mówić, że na całym świecie pedofilia jest legalna - to ja na to odpowiem, że możliwe, ale łatwo się ta pedofilię leczy - pigułki ołowiane, akupunktura tasakiem, masaże kijem bejsbolowym.... leczy się raz na zawsze.
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)