Marcin_77 napisał(a):Facet powinien być postawny, silny, twardy i charakterny, ma wzbudzać szacunek - żadne tam płaczliwe ciotki w pomarańczowych rurkach z grzywką na nosie. A od łysych to się kolego odpierpapier. Czekaj, pogadamy jak tobie hery zaczną wypadać.Postawny nierówna się silny. Twardy i charakterny może być jednocześnie szczupły, zgrabny i przystojny. "Szacunek", ten o ktorym piszesz, czyli tak naprawdę pseudoszacunek, budzą jedynie karki, byki i generalnie typy o wyglądzie zbliżonym do Pudziana.
Mnie już od dawna wypadają, tyle, że w minimalnym stopniu mam póki co delikatne zakola. W przypadku tworzącej się autostrady: finasteryd lub przeszczepik i po kłopocie, a póki co wystarczają mi rozwiązanai kosmetyczne ampułki i szampony, bo w dalszym ciągu mam bujną czuprynę. I tak, pomagają mi, mimo, że nie zatrzymują wypadania to jednak znacznie je opóźniają

Marcin_77 napisał(a):Za pedofilię. Jak już mówiłem nie uznaję kompromisów w przypadku pedofilów. Jak kocham swoje dziecko - zajebałbym dziada bez mrugnięcia okiem.Nie było mowy o żadnym dziadzie, tylko JP, bo do niego się wyraźnie odniosłeś. Tak więc zadaję ci pytanie za jaką pedofilię?
Marcin_77 napisał(a):Kto wie ile dzieciaków toto zmanipulowało i zgwałciło. Skoro ośmiela się mówić, że na całym świecie pedofilia jest legalna - to ja na to odpowiem, że możliwe, ale łatwo się ta pedofilię leczy - pigułki ołowiane, akupunktura tasakiem, masaże kijem bejsbolowym.... leczy się raz na zawsze.Ale nie leczy się na podstawie "kto wie", tylko na podstawie dowodów. Jesteś w takim wieku, że powinieneś o tym wiedzieć, tymczasem radośnie sugerujesz mu powinność zakończenia życia w brutalny sposób na podstawie "kto wie". I pewnie znowu wyrwałeś z kontekstu poglądy JP. Obstawiam, że znowu grał na nosie swoim ideologicznym przeciwnikom, odnosząc się wyłącznie do kwestii bycia pedofilem, a nie czynów i tak to jest legalne nie powiedział nic odkrywczego. Karalne są czyny pedofilne (te udowodnione udokumentowane, a nie to co się wydaje Macinowi_77), a nie to, że ktoś się urodził pedofilem i żadnego dziecka nie skrzywdził.