Marcin_77 napisał(a):Pozytywną. Za taką też jest kara.Kara jest za propagowanie pedofilii. Tak więc najpierw musiałbyś wykazać, że on pozytywnie mówił o atrakcyjności seksualnej wobec niedojrzałych cech płciowych, czyli w praktyce kilkulatków. Ja w jego wypowiedziach takiej opinii nie spotkałem.
Marcin_77 napisał(a):To niech siedzi cicho i nie chwali się swoim zboczeniem. Niech się skurwysyn nie odzywa w tym temacie. Bo trafi na kogoś takiego jak ja i się skończy w foliowym worku - i sam będzie sobie winien.To jemu mów nie mi. Znasz jego bloga, więc zapraszam. Nie wiem czy wiesz, ale za tego typu straszenie jest odpowiedzialność karna, a za wcielenie tegoż czynu w życiu dożywotnie więzienie, w którym być może uzmysłowiłbyś sobie absurd poglądów. Więc nie zgrywaj hojraka tu na forum, gdzie go nie ma, tylko idź tam gdzie się wypowiada i weź odpowiedzialność za publicznie napisane słowa, które trafią do tysięcy odbiorców. Podobno miałeś też wysłać zawiadomienie do prokuratury. Jak ci idzie? Chyba nie sądzisz, że JP weźmie sobie twoje słowa do serca? Pewnie niejeden już go w ten sposób zastraszał. Odważny człowiek. Jakby przeczytał twoje słowa to pewnie by się obśmiał jak norka, a następnie napisał kolejny wpis zjebujący twój pogląd. I tak to by się dla ciebie skończyło, o ile nie gorzej po bezpośrednim go zastraszeniu tak jak nam zaserwowałeś próbkę swoich możliwości.
Marcin_77 napisał(a):Tak, ja wiem. Dziś modnym jest szokować. Że kto bardziej odstaje od tej szarej, ciemnej, katolickiej normy - temu lepiej. Ale na miłość Boską niech nie chwali się, że jest zwyrodnialcem i to najgorszego gatunku. Niech sobie przyklei na czoło gumowego fiuta, niech pomaluje się na tęczowo i lata goły po mieście - ale niech się nie odzywa, że jest pedofilem i jeszcze z tego sobie "bekę" robi.Przy czym nie jest pedofilem. Parę lat temu rozważał bycie pedofilem, gdzie i tak dodał, że sam nie wie, czy to o pedofilię chodziło, bo jego znajomi mówili mu, że to jest efebofilia. Potem już kategorycznie stwierdził, że pedofilem nie jest, więc ostatecznie wiążące jest najświeższe słowo.
Marcin_77 napisał(a):Za pokazywanie pedofilii - samej pedofilii a nie tylko gwałtów na dzieciach - w pozytywnym świetle też jest paragraf.Ale nie za samo bycie pedofilem i o tym on pisał, a nie o wychwalaniu seksu z 5 latkami, co sugerujesz. Nigdzie też nie widziałem pokazywania pedofilii w jego wpisach. Szkalujesz niewinnego człowieka.