Marcin_77 napisał(a):Pierdu-pierdu. Odwołał to, bo zrozumiał, że daleko się w tym "ekshibicjoniźmie psychicznym" zapędził, że może mieć problemy, więc się "rakiem" wycofał.Nieprawda, o efebofilii pisał już przy pierwszym rozważaniu i z niczego się nie wycofywał, ponieważ taka jest formuła jego bloga. Pierwotne slowa wisiały sobie kilka lat i też go nikt do sądu za to nie podał, bo nie bylo podstaw i chyba nie sądzisz, że Terlikowski i spółka nie mieli na to chrapki? To co nazywasz "wycofaniem się" padlo po dobrych paru latach.
Marcin_77 napisał(a):Sprzeciwiał się uznawaniu "pozytywnej pedofilii" za coś złego i twierdzi, że pedofilia jest legalna na całym świecie. Czyli ukazywał pedofilię w świetle pozytywnym. Czyli podlega karze. CBDU.W twojej nadinterpretacji, a nie wg. faktów. Musiałbyś wykazać, że pod pojęciem "pozytywna pedofilia" chodziło mu o preferencje niedojrzałych cech płciowych, gdyż jak zdążyliśmy już poznać, dla niego pojęcia pedofilia-efebofilia są płynne. Powinno cię to sklonić do refleksji, skoro nadal siedzi na wolności, pomimo bycia pod permanentną obserwacją katopropagandowych portalików, które manipulować jego wypowiedziami potrafią, ale żaden jeszcze nawet nie złożyl zawiadomienia do prokuratury, bo dobrze wiedzą, że nie ma do tego podstaw. Marcin_77 też jak widać chciałby złożyć, tylko sądzi, że są podstawy. No to droga wolna.
Marcin_77 napisał(a):Poza tym - ja nie muszę mu na blogu pogróżek wypisywać bo on i tak je oleje, ja nie muszę robić nic. Napisałem tylko, że gdyby mieszkał tam gdzie ja i gdybyśmy się spotkali na ulicy - to on by sam o własnych siłach do domu nie wrócił - bo na pedofilów jestem cięty.A ja ci napisałem co by było na wypadek opisanych przez ciebie okoliczności.