FlauFly napisał(a):@GoodBoyCo to ma wspólnego z tematyką pedofilii? Co ma wspólnego zdrowy homoseksualista, czy heteroseksualista z pedofilami? Jedno wielkie jajco.
Do tej pory zdołałem wyczytać następujące fakty, że:
- najbardziej optymistyczne statystyki szacują homo/bi w społeczeństwie na ok 10%. To znaczy, że hetero miałoby być 90%. I to są szacunki, które szacują największą liczbę homo/bi w społeczeństwie.
FlauFly napisał(a):- 60 do 75 % pedofilów to heteroseksualiści. Tłumacząc na GoodBoyowe: 60 do 75% pedofilów preferuje osoby przeciwnej płci. Czyli aż od 25 do 40% pedofilów to homo/bi. Na GoodBoyowe tłumacząc: Czyli aż od 25 do 40% pedofilów preferuje osoby tej samej płci (ale nie wyłącznie).Tak, ale FlauFly nie ma żadnych dowodów na to, że te procenty pedofilów w jakikolwiek sposób pochodzą z procentów wyżej przedstawionej populacji gejów. Na tym polega wasz w kółko powtarzany błąd logiczny.
FlauFly napisał(a):- dodatkowo można przytoczyć kolejne stwierdzenie, które tu znalazłem, czyli że jedynie ok 10% pedofilów interesuje się wyłącznie dziećmi, a nie także dorosłymi.Skąd ci na ten temat wiadomo?
FlauFly napisał(a):Teraz każdy może wyciągać wnioski na własną rękę, ja nawet nie przykładam ręki do interpretacji tych wyników. Widać, że GoodBoy robi to na swój sposób, Baptiste na swój.Nie ważne co kto jak interpretuje, bo tutaj się nie dogadamy, tylko co kto przedstawia, a póki co pilaster nie wykazał, że podawane przez niego linki dotyczą pedofilów, którzy poza dziećmi, mieliby też kontakty z innymi mężczyznami, a pomimo tego radośnie manipuluje, że są to pedofile-geje. Babtiste również nie wykazał, że statystyka populacji gejów dotyczy także włączenia w to statystyki pedofilów.