Cytat:Co to ma wspólnego z tematyką pedofilii? Co ma wspólnego zdrowy homoseksualista, czy heteroseksualista z pedofilami? Jedno wielkie jajco.Oczywiście, że pedofile nie mają nic wspólnego ze zdrowiem, jednak nie tego dotyczył cytowany fragment, a jedynie liczby homoseksualistów jako takich.
Cytat:Tak, ale FlauFly nie ma żadnych dowodów na to, że te procenty pedofilów w jakikolwiek sposób pochodzą z procentów wyżej przedstawionej populacji gejów. Na tym polega wasz w kółko powtarzany błąd logiczny.Jak się szacuje procenty populacji jako całości? Bierze się populacji podzbiór, który uważa się za w miarę reprezentatywny dla całości, na niej przeprowadza się badania, a następnie na podstawie badań tego podzbioru ekstrapoluje się wyniki na całość populacji. Stąd otrzymujemy te procenty. Przecież nikt nie pyta wszystkich ludzi w danej społeczności, bo to jest niemożliwe.
Cytat:Skąd ci na ten temat wiadomo?Jak napisałem, przytaczam stwierdzenie, które tu znalazłem. Jakoś nie zauważyłem, żeby ktokolwiek, włącznie z Tobą, podważał je, zanim je zestawiłem z innymi. W razie czego ktoś (już nie pamiętam kto, chyba Baptiste) kto to napisał mógłby przytoczyć jakieś źródła.
Cytat:Nie ważne co kto jak interpretuje, bo tutaj się nie dogadamy, tylko co kto przedstawia, a póki co pilaster nie wykazał, że podawane przez niego linki dotyczą pedofilów, którzy poza dziećmi, mieliby też kontakty z innymi mężczyznami, a pomimo tego radośnie manipuluje, że są to pedofile-geje. Babtiste również nie wykazał, że statystyka populacji gejów dotyczy także włączenia w to statystyki pedofilów.Bo te statystyki populacji gejów nie dotyczą pedofili. Zgodnie z Twoim tokiem rozumowania, który tu reprezentowałeś, możnaby powiedzieć, że te statystyki nie dotyczą w żaden sposób miłośników BDSM czy fetyszystów. Innymi słowy, czy naprawdę wydaje Ci się, że te statystyki nie zawierają w sobie wyżej wspomnianych?
EDIT
manas napisał(a):Co do procentów, można dołożyć jeszcze bi.
Poza tym nie ma pewności czy grupa reprezentacyjna stanowi wszystkich, zapewne nie więc można tu manipulować i pominąć jeszcze z drugie a nawet trzecie tyle gejów.
Poza tym homo to nie tylko mężczyźni, ale i kobiety.
Nie ma pedofilek?
Jeju, weź pisz składniej, bo zupełnie nie wiadomo o co Ci chodzi. Ja kiedy mówiłem o statystykach mówiłem łącznie o homo i bi. Kiedy mówiłem o homo, nie miałem na myśli tylko gejów. Więcej z Twojej wypowiedzi nie rozumiem, więc zacznij pisać zrozumialej
.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł
Kurt Gödel
Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Kurt Gödel
Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/