exodim napisał(a):To nie ma akurat znaczenia w przypadku etiopatopsychologii pedofilii.Może są inne. To chciałem powiedzieć.
Cytat:Po co ci dane z GUS-u w temacie o homoseksualizmie? A tak jak już wspomniałem: nuda. GUS prowadzi statystyki głównie zbierając dane makroekonomiczne.Czyli jednak przedstawienie tych statystyk czemuś służyło? Co w związku z tym wynikiem? Czemu go przytoczyłeś? A widzę, że GB wykazał Ci stronniczość.
Cytat:Jeśli chodzi o język ojczysty - króluje oczywiście odmiana mandaryńska języka chińskiego, czyli tzw. język chiński współczesny (uproszczony).Dzięki
Natomiast co do populacji światowej, jak myślisz? Chiński?PS Wiecie, że statystycznie osoba homoseksualna najwięcej razy spółkuje z osobą tej samej płci?
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL