Hej 
Czytam to forum już jakiś czas i postanowiłem się wypowiedzieć w końcu
Zacznę tutaj, bo to jeden z bardziej interesujących mnie tematów.
Jeżeli chodzi o homoseksualistów, to nie mam z nimi większego problemu. Co prawda jestem przeciwny adopcji dzieci przez nich, wszelkie parady równości mnie drażnią i nie przepadam za towarzystwem "otwartych homoseksualistów", ale jak najbardziej powinni mieć możliwość legalizacji swoich związków no i oczywiście otwartego bycia gejami. Byle nie latając po mieście w sukienkach z różowych piórek odsłaniających zdecydowanie zbyt dużo
Syna homoseksualisty bym z domu nie wygonił, ale miałbym nadzieję, że nie będzie się z tym obnosił wszędzie i na każdym kroku.

Czytam to forum już jakiś czas i postanowiłem się wypowiedzieć w końcu
Zacznę tutaj, bo to jeden z bardziej interesujących mnie tematów.Jeżeli chodzi o homoseksualistów, to nie mam z nimi większego problemu. Co prawda jestem przeciwny adopcji dzieci przez nich, wszelkie parady równości mnie drażnią i nie przepadam za towarzystwem "otwartych homoseksualistów", ale jak najbardziej powinni mieć możliwość legalizacji swoich związków no i oczywiście otwartego bycia gejami. Byle nie latając po mieście w sukienkach z różowych piórek odsłaniających zdecydowanie zbyt dużo

Syna homoseksualisty bym z domu nie wygonił, ale miałbym nadzieję, że nie będzie się z tym obnosił wszędzie i na każdym kroku.