Witold napisał(a):Nie atakowałem stanowiska PTS, tylko to, co sobie uroiłeś, że z niego wynika, chociaż nic takiego w nim nie ma. Już wcześniej wytknąłem ci kłamstwo o moich rzekomych twierdzeniach na ten temat i teraz je powtarzasz, jak to masz w zwyczaju.Wytykasz jedynie swoje urojenia, a nie moje rzekome kłamstwa:
Witold napisał(a):Tłumaczenie to jest sprzeczne z tym, co pisałeś wcześniej. Czyli jest kłamstwem.Jest zgodne, czyli nie jest kłamstwem. Chyba, że wykażesz, że PTS pisząc o homoseksualistach, ma na myśli zaburzonych ludzi. Potrafisz to wykazać, czy dalej będziesz mnie bezpodstawnie szkalować?
Witold napisał(a):Zaburzony gej to nadal gej.Nie, to co najwyżej zaburzona osoba. Homoseksualista/gej samo w sobie nie oznacza zaburzeń, byłoby to sprzeczne z definicją orientacji seksualnej. Takiemu pilastrowi nie udało się wykazać, że podawane przez niego przypadki pedofilów to są geje, a mimo to błędnie nazywa ich pedofilami-gejami, dodatkowo w skandaliczny i obrazoburczy sposób szkalując środowisko zdrowych osób nieheteroseksualnych.