Rita napisał(a):Nigdzie nie pisałam, czego dotyczą czy nie dotyczą badania. Pisałam o wynikach. Interpretacje w ogóle mnie nie interesują, do tego musiałabym mieć dostęp do całej publikacji.To żadna interpretacja, tylko zastrzeżenie samych autorów, dotyczące czego wyniki nie dotyczą. Właśnie dlatego, żeby uniknąć tego co robi Rita, ale mimo to i tak się tego dopuściła, bo ona wie lepiej od autorów :lol2:
Raz jeszcze ci sugeruję zanajomić się z tym co napisał Soull33. Podejrzewam, że jest to clue twojego nierozumienia. Innego pozytywnego wytłumaczenia na to co wyrabiasz nie znajduję.
Witold napisał(a):Słowa GoodBoya, że "nigdy nie twierdził", że pedofile nie mają orientacji seksualnej i że gej nie może być pedofilem, były cytatem ze zweryfikowanych naukowo badań?Witold oczywiście udaje, że nie wie, że GoodBoy pisał o niezaburzonej orientacji i o zdrowych gejach. Ktoś kto jest pedofilem jest zaburzony, a zaburzona osoba nie może mieć niezaburzonej orientacji w myśli definicji orientacji seksualnej.
Witold napisał(a):Kto przeprowadził te badania? GoodBoy?Witold.