9% pedofili to homo, dziękuję.
81% pedofili zatem to hetero.
Ile jest homo(czyli lesbijek i gejów) w społeczeństwie?
Dane niepewne bo wielu się jeszcze pewnie nie przyznało i nie przyzna.
Gdyby mieli odwagę się przyznać można by jeszcze mówić o jakiś pewnych wiadomych.
Tymczasem liczba homo jest umowna(w sensie, że nie jest pewna bo może być ich więcej).
Tym samym nie można jednoznacznie wykazać w jakiej grupie jest więcej pedofili.
Bo wpierw należałoby określić wielkość tejże grupy.
Zatem by statystyki mogły w ogóle przemawiać na korzyść konserwatystów musieliby zacząć oni być tolerancyjni
Inaczej to tylko hipoteza - że u homo jest więcej pedofilów.
W sumie to nieco jak ze spisem ludności - do mnie nikt nie przyszedł a przecież jestem obywatelem polskim.
Czemu nie bierze się mnie pod uwagę?
A jeszcze gorzej gdy nie liczy się wszystkich a ma się jakąś reprezentatywną grupę - wtedy można dowieść każdej hipotezy.
Dlatego wszelka dyskusja na ten temat wydaje się w tej chwili bezowocna i nic nie dająca poza gównoburzą.
81% pedofili zatem to hetero.
Ile jest homo(czyli lesbijek i gejów) w społeczeństwie?
Dane niepewne bo wielu się jeszcze pewnie nie przyznało i nie przyzna.
Gdyby mieli odwagę się przyznać można by jeszcze mówić o jakiś pewnych wiadomych.
Tymczasem liczba homo jest umowna(w sensie, że nie jest pewna bo może być ich więcej).
Tym samym nie można jednoznacznie wykazać w jakiej grupie jest więcej pedofili.
Bo wpierw należałoby określić wielkość tejże grupy.
Zatem by statystyki mogły w ogóle przemawiać na korzyść konserwatystów musieliby zacząć oni być tolerancyjni
Inaczej to tylko hipoteza - że u homo jest więcej pedofilów.
W sumie to nieco jak ze spisem ludności - do mnie nikt nie przyszedł a przecież jestem obywatelem polskim.
Czemu nie bierze się mnie pod uwagę?
A jeszcze gorzej gdy nie liczy się wszystkich a ma się jakąś reprezentatywną grupę - wtedy można dowieść każdej hipotezy.
Dlatego wszelka dyskusja na ten temat wydaje się w tej chwili bezowocna i nic nie dająca poza gównoburzą.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?