Nie wątpię, że bylibyśmy świadkami histerii, ale to, że ludzie są hipokrytami to żadna nowość
Ja nie muszę być. Uważam, że właściciel ma prawo wywieszać u siebie co mu się podoba. I miałabym sprawę głęboko głęboko nawet gdyby ktoś postanowił obwiesić swoją knajpę plakatami wyśmiewającymi ateistów/kobiety/palaczy czy kimkolwiek tam jeszcze jestem. Na zdrowie, ja zostawię pieniądze gdzie indziej.
Nie rozumiem takiej postawy, tyle. Nie mają się ludzie czym bulwersować tylko tym, co ktoś sobie wywiesił w prywatnej knajpie albo kogo do niej wpuszcza. Niedługo nie będę mogła zatrzymać Jehowych w drzwiach, bo zostanę oskarżona o nietolerancję :roll:
Ja nie muszę być. Uważam, że właściciel ma prawo wywieszać u siebie co mu się podoba. I miałabym sprawę głęboko głęboko nawet gdyby ktoś postanowił obwiesić swoją knajpę plakatami wyśmiewającymi ateistów/kobiety/palaczy czy kimkolwiek tam jeszcze jestem. Na zdrowie, ja zostawię pieniądze gdzie indziej. Nie rozumiem takiej postawy, tyle. Nie mają się ludzie czym bulwersować tylko tym, co ktoś sobie wywiesił w prywatnej knajpie albo kogo do niej wpuszcza. Niedługo nie będę mogła zatrzymać Jehowych w drzwiach, bo zostanę oskarżona o nietolerancję :roll:
"- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."