Baptiste napisał(a):Ojejku, po co dzielić włosa na czworo? Rzecz jasna większość ludzi gorzej odbiera mizianie się homo niż hetero i to już z samych względów estetycznych.Co do pierwszego to mogę przyjąć, ale te względy estetyczne? To jak dwie "brzydkie" osoby będą się miziać, to też na estetykę mogę się powołać?
Cytat:Stąd to pierwsze mizianie jest gorzej widziane niż to drugie. I o ile drugie wzbudzi ewentualnie krótką uwagę pod nosem, to pierwsze może wzbudzić stanowczy sprzeciw.Oparty sprzeciw "u większości ludzi", może wzbudzić rzadko spotykana fryzura, bądź np: czarny kolor skóry, a w Arabii Saudyjskiej, kobieta prowadząca samochód.
Cytat:Nie widziałem jak dotąd żadnych protestów przeciwko mizianiu się niepełnosprawnych czy też staruszków. Widocznie mizianie się homoseksualistów jest postrzegane najgorzej.A widziałeś konkretne protesty przeciwko mizianiu się osób homoseksualnych?
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL