Adam_S napisał(a):Bardziej bym się tego spodziewał po poprawnych politycznie mniejszościach niż po nich.
Potrafią robić za twardzieli na manifestacjach albo 10 vs 1, ale jak przyjdzie co do czego to potem płaczą w telewizji że ktoś im squat zdewastował.
Nie mam na myśli naszych rodzimych pip, których jedyną akcją z jaką autentycznie się zetknąłem była kradzież krzesełek. Mam na myśli zachodnie bojówki, zadymiarzy zaprawionych w zamieszkach, paleniu miast, zaczynających się bawić coraz częściej w napady z użyciem broni na swoich przeciwników. W Grecji już do ludzi strzelają. W Polsce zaczynają się brać za trening sztuk walki i co gorsza w ich szeregi wstępują prawdziwi mistrzowie w zadymach i autentycznej przemocy, czyli muzułmanie.
Dekada utrzymania tego kursu i może będą w stanie dorównać swoim prekursorom z czasów wojny domowej w Hiszpani. Tam bojówki lewicowo-anarchistyczne pokazały, że dobrze radzą sobie z terrorem wobec ludności cywilnej.
Adam_S napisał(a):Sądząc po tym jak ku uciesze lewaków się zwija militarnie większość krajów UE (niedawno były newsy jak Niemcy robią redukcję zbrojną, a my kupujemy ich nadmiarowe czołgi), to mało prawdopodobne że coś takiego by byli w stanie zrobić w takiej sytuacji.
obyś miał rację.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Fear can claim what little faith remains