Katol napisał(a):Nigdzie tak naprawdę w sposób merytoryczny nie odniosłeś się do żadnych moich argumentów,które są zgodne z tym co twierdzą naukowcy.
To może inaczej: jacy naukowcy, gdzie, na jakiej populacji? Co o ich badaniach sądzą inni naukowcy?
Cytat:W ostatnim czasie znacznie wzrosła liczba rozwodów i równolegle notuje się wyrazny wzrost liczby samobójstw wśród dzieci.
Słyszałem też o równoległym podnoszeniu się poziomu mórz na całym globie i znikaniu zawodu pirata.
Cytat:Widzę,że trudno jest Ci sobie wyobrazić miłość i przywiązanie dziecka do mamy i taty i jakie to może mieć dla niego konsekwencje gdy jedno z nich wyprowadzi się z domu.
Niczego takiego nie napisałem.
Cytat:Bo jest wsparcie finansowe z Unii,opracowane programy ,a także przepisy uzasadniające wprowadzenie programów równościowych.
Ojej, wsparcie z UE. I to na tych obrzydliwych warunkach, tfu!, transparentności!
Cytat:W krótkim czasie nagle gender zawitało na uniwerkach.
Ależ zbrodnia!*
* krótko czyli po bodajże 40 latach od "przywiezienia" go do Polski
Cytat:Nie trzeba trąbić o gender a wystarczy go wprowadzać w życie,co na jest zachodzie.U nas zrobił się szum więc wszystko musi odłożyć się w czasie.
Powinieneś teraz napisać o gotowaniu żaby powoli :lol2:
Cytat:Kościół głosi swoja naukę i ma do tego prawo,a jak się komuś jego nauka nie podoba to może ją olać.
A gówno. Płacę katechetom czy tego chcę czy nie.
Cytat:Natomiast Unijni urzędnicy wprowadzają
gąszcz przepisów dzięki którym mogą się wpierdalać w niemalże we wszystko co im się podoba.
Kolejna porcja logiki katola: Unia się wtrynia we wszystko => gjender jest zły
Cytat:Obecnie trwają intensywne prace mające ustalić jaką ilością wody należy spłukiwać gówno w toalecie.
Cytat:Ma być tak jak partia ustali.Zniewolenie pod przykrywką równości i demokracji.
A najlepiej za zgodą i aplauzem otępiałego narodu.
Ciemny naród wszystko kupi.
Narpiew wyndzonki, potym gjynder, a tera kupy nasze!
Cytat:Twoja logika: Skoro w Albanii kobitę ubrali w męski strój i do ręki widły dali,a piersi obwiązali bandażem to już musi być chłop jak się patrzy.:p
Moja nie, ale patriarchalnych Albańczyków - owszem. Obejrzyj sobie film, to się przekonasz.
Cytat:Tylko niech wie ,że jak mu każą ubrać kieckę to ma powiedzieć- spierdalaj.
Swoje dzieci tak chowaj :lol2: Niedaleko spadnie jabłko od jabłoni. Ja mam inną filozofię. Cokolwiek każą zrobić to ma powiedzieć "a czemu". Dopiero jak to nie odniesie skutku to po prostu "nie".
Cytat:Mózg jest obecnie na tyle możliwy do opisania,że możemy rozpoznać kto chłop a kto baba.
Chyba że mamy chłopa z mózgiem baby albo odwrotnie. Wtedy trzeba wprowadzić poprawki do teorii.
Cytat:W Wyborczej napisali?
Psychokonserwowe hasło #456?
Cytat:Łatwo im to przychodzi to się chętnie tego uczą.
Nu ja, wicie rozumicie, to cza na chopski rozum broć. Bo wos gowa rozboli.
Cytat:Widzę,że kobieta to dla Ciebie wielka zajawka i dopiero zaczynasz wkraczać w ten zupełnie obcy teren. :p
A to skąd przyszło? Wyczuwam jakąś projekcję.