Kontestator napisał(a):Gleichfalls faszysto
Naucz się stawiać przecinki, komuszku.
Łoś napisał(a):Bezpieczeństwo dyskusji, a nie obrzucania się wyzwiskami, czy wiedzą o tym, kto czego chce.
Dyskusja nie polega na tym, że jeden komuszek z drugim, uparcie próbują zakłamać rzeczywistości hasełkami z ostatniego "Biuletynu Komucha". Jak nasze komuszki zaczną dyskutować a nie głosić prawdy z powyższego, obiecuję, że przestanę ich określać rodzajowo.
Łoś napisał(a):To określajmy skutki, mechanizmy, argumentację.
Wolnorynkowcy ciągle to robią i nadal nie otrzymują kontrargumenty.
Łoś napisał(a):Ale to nie powód, żeby ludzi niezgadzających się z Tobą, wyzywać.
Ja nie wierzę w wolny rynek, bo weń się nie wierzy - wolny rynek to nie socjalizm czy komunizm. I nikogo nie wyzywam - nazwanie komucha komuchem jest określenie stanu rzeczy, a nie wyzwiskiem.
Łoś napisał(a):chciałbym abyśmy się szanowali wzajemnie.
Ależ ja Cię szanuję, pomimo, że czasem mnie wkurwiasz, bo widzę, że w przeciwieństwie do komuszków, myślisz. Błędnie, ale myślisz, czyli kiedyś "nawrócisz się".
Kontestator napisał(a):Problemem Łosiu jest jednak u naszych wolnorynkowych neofitów brak argumentów a wtedy zostają tylko argumenty typu Stalin, Mao.
A gdzie określiłem Cię mianem Stalina czy Mao, komuszku? No i proszę, nawet próbując mi zarzucić brak argumentów, musi ordynarnie skłamać - po prostu komuch inaczej nie umie. A argumenty są ciągle i na nowo przedstawiane, ale jak ciągle z waszej strony są hasełka z biuletynu, to czasem człowiekowi już się nie chce po raz pierdziesiąty tłumaczyć, że 100>0.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd