El Commediante napisał(a):Twoja specjalna relacja z Nonkiem mnie nie interesuje
Co ma jakaś moja specjalna relacja z Nonkiem (cokolwiek to jest) do rzeczy, skoro pytam czy Twoja wypowiedź pada w kontekście wypowiedzi Nonka?
Albo Twoja wypowiedź jest powiązana z wypowiedzią Nonka oraz reakcją na nią i wtedy patrz moje pytanie, albo nie jest i wtedy kompletnie nie rozumiem z czym wyjeżdżasz, bo nikt tutaj nie ma problemów z rozumieniem podstawowych relacji międzyludzkich o których piszesz, co świetnie widać w wypowiedziach w tym temacie.
El Commediante napisał(a):Odpowiedzi na pytanie udzielę, kiedy skończymy cykl szkoleniowy.
No to czekam.
El Commediante napisał(a):Chyba nie macie jeszcze dość puzzli, żeby to wszystko sobie poukładać.
My, czyli kto?
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd