exodim napisał(a):Każdy produkt spożywczy, tak czy siak, poddawany jest kontroli, a wprowadzenie go na rynek obwarowane jest ścisłymi regulacjami.
Zauważ, że obecnie istnieją 34 akty prawne precyzujące warunki dopuszczenia produktów na rynek. Dodatkowy przepis "wędzarski" jest kolejnym elementem racjonalnej polityki UE i Państw Członkowskich w zakresie ochrony zdrowia i bezpieczeństwa żywieniowego, a nie jakimś bezzasadnym wymysłem biurokratów.
Co do wody, to podałem tylko przykład, najbardziej oczywisty jaki przyszedł mi do głowy.
Exodim, czyżbyś przechodził okres fascynacji socjalizmem, biurokracją, itd.? Jeśli tak, sugeruję, żebyś odciął sobie dostęp do Internetu, aż Ci przejdzie.:p
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd