vpprof napisał(a):Andrzej Kosela napisał(a):vpprof --> Zamiast pisać rzeczy, z których NIC nie wynika, naprawdę przeczytaj dokładnie te artykuły o które Cię prosiłem.. Naprawdę straciłem już ochotę, żeby coś tu dalej wyjaśniać...Jakoś nie zauważyłem, żebyś ją kiedykolwiek miał. Zaszpanowałeś kilkoma terminami, o których nie masz zielonego pojęcia, ktoś złapał cię za słówka i teraz się obrażasz.
Andrzej Kosela napisał(a):poczytaj to się przekonasz..Najłatwiej powiedzieć - przeczytaj jeszcze raz. Gdyby nauczyciele w szkołach uczyli tak jak ty chcesz tu nas uczyć, to nasza młodzież byłaby nawet jeszcze bardziej durna i niedouczona niż jest teraz.
Naprawdę zadziwia mnie Twoja ignorancja tematu... I pomyśleć, że ludzie w starożytności czy średniowieczu nie dysponowali takimi środkami do zdobywania wiedzy jak dziś, a jednak niektórzy z nich potrafili wznieść się na wyżyny rozwoju intelektualnego o wiele bardziej niż większość ze współczesnych. Dziś mając dostęp do internetu ludzkość ma także dostęp do wprost nieograniczonego zasobu informacji i wiedzy... Nic tylko czytać i się uczyć - niektórzy jednak wolą jałowe dyskusje na forach internetowych od zgłębiania rzetelnej wiedzy. Widzę, że czytelnikowi vpprof zabrakło już argumentów, bo zaczyna pisać rzeczy zupełnie bez sensu. Zamiast dowiedzenia się i przeczytania czym jest "energia próżni", woli potyczki słowne. Ja jednakże nie mam zamiaru w nich uczestniczyć. Jak się już dowiesz coś ciekawego i będziesz miał ochotę o tym podyskutować rozsądnie i rzetelnie to wtedy zapraszam do dyskusji...