Łoś: na rany Odyna, ja rozumiem, że można się zacietrzewić i z rozpędu pleść trzy po trzy (zdarzało mi się
), ale Marlow wyłożył Ci już kawę na ławę a Ty nadal mieszasz "systemy walutowe". Po co? :roll:
Jeśli ta dziedzina jest ezoteryczna to jej zestawianie z ciągnięciem dziewczynek za warkocze jest zwyczajnie i oczywiście błędne.
Jeśli ktoś kto nie interesuje się settingiem Warhammera 40000 i nie rozumie polityki Imperium wobec sztucznej inteligencji będzie plótł na jej temat bzdury, to też powiesz, że wuj z tym, przecież nie musi takich rzeczy wiedzieć i będziesz traktował jego wypociny poważnie?
Pytanie do Ciebie analogiczne jak powyższe do Łosia - po co?:roll:
), ale Marlow wyłożył Ci już kawę na ławę a Ty nadal mieszasz "systemy walutowe". Po co? :roll:El Commediante napisał(a):Ja natomiast nie rozumiem wytykania "braków" w tak ezoterycznych dziedzinach jak transsubstancjacja.
Jeśli ta dziedzina jest ezoteryczna to jej zestawianie z ciągnięciem dziewczynek za warkocze jest zwyczajnie i oczywiście błędne.
Jeśli ktoś kto nie interesuje się settingiem Warhammera 40000 i nie rozumie polityki Imperium wobec sztucznej inteligencji będzie plótł na jej temat bzdury, to też powiesz, że wuj z tym, przecież nie musi takich rzeczy wiedzieć i będziesz traktował jego wypociny poważnie?
Pytanie do Ciebie analogiczne jak powyższe do Łosia - po co?:roll:
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd