Łoś napisał(a):Rozmawiamy o Jezusie. Reszta to Twoja projekcja z serii wiem co myślą i mówią inni.ROTFL.
Sprawdź w słowniku freudysto za dychę, co oznacza projekcja.
Ja tylko pokazuję jak wygląda twoja praktyka i taktyka "dyskusji", jaką stosujesz, tu na forum, tu w tym temacie.
Łoś napisał(a):Bo jest to dla mnie źródło wiarygodne.
Przecież ty tego nawet nie przeczytałeś.

Gdybyś to czytał to byś to wrzucił już w zeszłym tygodniu.:lol2:
A tak, to mamy kolejny odcinek z serii: patrzcie jaki to Łoś bystry i jak mu googlowanie sprawnie wychodzi.

Łoś napisał(a):Sceptycyzm nadal obowiązuje.
To na podstawie czego, uważasz że państwo Pujol, mają pojęcie o czym piszą,a nie klepią od rzeczy jak np D.M. Murdock znana szerzej jako Acharyia S, czy jak jej tam.
Jak mnie pamięć nie myli, ona też kiedyś podawała że jest historykiem religii, że zna 10 jęz itd, w tym hebrajski.

Łoś napisał(a):A nie jest?Więc gdzie możemy znaleźć jakiekolwiek inne informacje, potwierdzające informacje, że kiedykolwiek wydział historii skończyła.
W tym wypadku ja twierdzę, jak ten Sekstus, czy Pirron: " o nic więcej"
Łoś napisał(a):Dalsze projekcje Marlowa, z serii wiem co myślą i mówią inni.Przypomnę mój komentarz, który wg Łosia sprowadza się do tego, że:"serii wiem co myślą i mówią inni" raz jeszcze, oto on:
Cytat:Ależ oczywiscie że tak...Ale przecież dla Łosia praca Pujoli:
A jeszcze do nie dawna, jeszcze dosłownie parę minut temu, wyglądało to tak:
Cytat:
Autorka to znana hiszpańska badaczka, historyk z uniwersytetu w Barcelonie specjalizująca się w historii religii
Podkreślenie moje.:lol2:
Pani jest historykiem z wykształcenia, bo tak w stopce napisali i na okładce książki.:lol2:
I na tym polega właśnie sceptycyzm, przy którym Pirron, czy Sextus Empiryk to mogą się schować...
A ponieważ programowo to ta pracka jest antychrześcijańska i chrześcijaństwo demitologizująca, to z już z tej racji wiadomo, że z pewnością nie może to być stek bzdur i debilizmów wszelkiej maści.
Wot i logika nowoczesnych sceptyków...
Łoś napisał(a):Bo jest to dla mnie źródło wiarygodne.a to co ja piszę to nic innego jak projekcje...
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia