Marlow napisał(a):ROTFL.Znam. Nie zmienia to faktu, że projektujesz sobie to co myślę i mówię i przedstawiasz to w swoich wypowiedziach.
Sprawdź w słowniku freudysto za dychę, co oznacza projekcja.
Ja tylko pokazuję jak wygląda twoja praktyka i taktyka "dyskusji", jaką stosujesz, tu na forum, tu w tym temacie.
Cytat:Przecież ty tego nawet nie przeczytałeś.Oczywiście, że nie czytałem. Chodzi mi o historyka co ma inne zdanie, więc przedstawiam. Czy pisze on wg Ciebie bzdury, czy nie, to inna sprawa. Wierzysz w to, że konkretny, biblijny-historyczny Jezus istniał, więc wg Ciebie pisze bzdury, tzn. nie zgadzasz się z wnioskami autora.
Gdybyś to czytał to byś to wrzucił już w zeszłym tygodniu.:lol2:
A tak, to mamy kolejny odcinek z serii: patrzcie jaki to Łoś bystry i jak mu googlowanie sprawnie wychodzi.
Cytat:To na podstawie czego, uważasz że państwo Pujol, mają pojęcie o czym piszą,a nie klepią od rzeczy jak np D.M. Murdock znana szerzej jako Acharyia S, czy jak jej tam.Przedstawiam historyków co mają inne zdanie.
Jak mnie pamięć nie myli, ona też kiedyś podawała że jest historykiem religii, że zna 10 jęz itd, w tym hebrajski.
Cytat:Więc gdzie możemy znaleźć jakiekolwiek inne informacje, potwierdzające informacje, że kiedykolwiek wydział historii skończyła.Może napisz do niej maila?
W tym wypadku ja twierdzę, jak ten Sekstus, czy Pirron: " o nic więcej"
Cytat:Przypomnę mój komentarz, który wg Łosia sprowadza się do tego, że:"serii wiem co myślą i mówią inni" raz jeszcze, oto on:Dotyczył on Twoich wypowiedzi na mój temat.
Cytat:Ale przecież dla Łosia praca Pujoli:Książka dotyczyła wiarygodności, że autor jest historykiem.
To przykład historyka, który ma inne zdanie niż przedstawieni przez Ciebie, co potwierdza moją tezę, że nie ma zgodności wśród historyków. Książka wskazuje, że autor jest historykiem. Mamy jedno źródło. Wykaż zatem, że nie jest.
Cytat:a to co ja piszę to nic innego jak projekcje...Na mój temat owszem. Kilka projekcji było, na co wskazałem wcześniej.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL