Beth napisał(a):A próbował spieniężyć MBCz w złotej sukience?W złotej sukience to największe barachło idzie spieniężyć, powiem nawet więcej, złotą sukienkę bez barachła jeszcze łatwiej. Złoty cielec rulez.
Natomiast nie próbowałem spieniężać, bo nie zajmuję się sprzedażą nie swoich rzeczy, pomyliłaś mnie z paserem.
Cytat:A próbował spieniężyć sutanny, stuły, sombrero, które zgromadzono tuż nad kaplicą na Jasnej Górze a należały do JPII?JP II zmarł niedawno, na pewno jest bardziej realny niż Jezus, więc fanty będą wartościowe, bez dwu zdań. Widziałem auto, którym jeździł, w sumie grat ale jest w cenie.
Cytat:Po prostu nie umiesz sprzedać tego co pośrednio prezentuje kult Boga.Ja w ogóle nie umiem sprzedawać, kultu państwa i jego przywódców też nie. Co jednak nie przeszkadza w niczym, że Mieszko rozchodzi mi się jak świeże bułeczki, wręcz rzekłbym, że szybciej niż bym chciał, a na Jezusa nikt nie chce się zamienić.:evil:
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.