Beth napisał(a):Sprawy odszkodowań reguluje prawo państwowe. Jest inne niż amerykańskie.To już wiemy, nie musisz powtarzać, jednak bardziej niż różnice w prawie liczą się różnice w podejściu do prawa. W polskich kodeksach karnych nigdzie nie pisze że kler z racji święceń jest bezkarny. To mentalność stosujących prawo powoduje bezkarność w wielu przypadkach.
Cytat:Nie ma to na dowodów, więc kolejnym razem przygotuj dowód a nie argument z wiary.Nie została spisana wiele wieków temu? Oj chyba jednak została i dowodów na to jest wiele. Żydzi nie byli pierwotnie pastuchami?
Cytat:No to mamy koncert apodyktycznych twierdzeń podbarwionych emocjonalnie.Typowa zagrywka Beth, ucieczka w tandetne psychologizowanie zamiast dyskusji.
Cytat:I skąd masz informację, że piszę na wielu forach?Nie wiem skąd, zwłaszcza że nie napisałem, że piszesz na wielu forach, spytałem tylko czy piszesz tak samo na innych forach (ile by ich nie było).
Cytat:mogę przesadzać, bo nie traktuję sprawy poważnie.Czyli trollujesz i przyznajesz to publicznie.
Cytat:Proszę i o pedofilii, by nie było, że ich ukrywam.pZnalazłaś już ten cytat gdzie ci zarzucam ukrywanie i obronę pedofilów, czy trollujesz w najlepsze wmawiając dziecko w brzuch?
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.