cobras napisał(a):Pokaż mi takie prywatne ubezpieczenie które by to obejmowało.
Typowy socjaluch - może mam cię jeszcze przewinąć?
cobras napisał(a):I nie wpierdalaj mi tu jakiejś demagogii
3 mln na nagrody w samym mazowieckim NFZ to demagogia? Poproś mamę, żeby kupiła ci słownik i wytłumaczyła trzy hasła "rozrzutność", "defraudacja" i "demagogia".
Łoś napisał(a):Ile zarabia manadzer
Co to ma do rzeczy?
Łoś napisał(a):Wiara w uczciwość i prawość sektora prywatnego, czyni cuda. Przecież jak prywatny oszukuje, to z jego usług nikt nie korzysta, zwyczajnie otrzymują z sądu sprawiedliwego odszkodowanie i wybierają innych przedsiębiorców, a oszust plajtuje, więc go nie ma rynku.
Wiesz, że ta wypowiedź jest wewnętrznie sprzeczna?
Łoś napisał(a):Tak jak to obserwujemy cząstkowo w aktualnych sektorach prywatnych, na całym świecie...
Jak nie jesteśmy ślepi to obserwujemy to wszędzie tam gdzie państwo nie wciskało/nie wciska swoich macek.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd