Łoś napisał(a):Czy nie lepiej wyjaśnić to, o co Ci chodzi, co masz na myśli?
Jak ktoś jest tak głupi jak Cobras i oczywiście nie czyta tego co piszę, wyjaśnianie jest stratą czasu.
Łoś napisał(a):Co chcesz osiągnąć takimi wypowiedziami?
Przecież pisałem - zachęcić go, żeby poprosił mamę o kupienie mu słownika i wytłumaczenie paru haseł.
Kontestator napisał(a):Stać Cię tylko na taki tani populizm?
Ale wiesz o tym, że pytania, które zadajesz swojemu odbiciu powinieneś zachować dla siebie?
Jeśli:
1. masz takie same ograniczenia jak Cobras również poproś mamę o nabycie słownika i wytłumaczenie Ci paru haseł;
2. nie jesteś tak leniwy jak Cobras kup słownik, a może nawet encyklopedię i zapoznaj się z hasłami o których pisałem Cobrasowi.
A tak w ogóle to ja wydaję na jedzenie znacznie mniej niż rosyjscy oligarchowie - muszę więc być cholernie niedofinansowany i niedożywiony.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd