Baptiste napisał(a):Cybernetyczny murzyn musiałby być bardzo inteligentny oraz sprawny manualnie, kondycyjnie, itd.
Na tyle aby tworzyć nowych cybernetycznych murzynów z zasobów, które sam pozyskał i przetworzył.
W zasadzie to nie musi on być wcale inteligenty. Wystarczy, że będzie wyspecjalizowany dobrze. I według mnie to już można obserwować. Powstają "ai" specjalistyczne, które całkiem nieźle radzą sobie ze swoimi problemami np. automatyczne auta. Pozwoli to zastąpić ludzkich pracowników np. w transporcie i skierować ich tam, gdzie potrzeba bardziej uniwersalnego pracownika.
Według mnie spokojnie możemy się spodziewać automatów rolniczych i innych takich w niedalekiej przyszłości. Wszystkie te prace, które tak naprawdę nie wymagają inteligencji z prawdziwego zdarzenia, a dostosowania się do dosyć zróżnicowanych czynników w jednej czynności (jak kierowanie autem).
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.