Ehh... Najlepsze, że w tym wszystkim wcale nie chodzi o dzieci. Lewica po prostu chce coś zniszczyć, bo lubi coś niszczyć dla samego niszczenia. Tak bardzo nienawidzi starego ładu i porządku.
Nie ma sensu się zastanawiać dlaczego, po co i jakiej argumentacji używają. To bez znaczenia, bo do nich rozumem nie przemówisz. Ci niżej to emocjonalnie niezrównoważone jednostki, które nie słuchają argumentów skierowanych do rozumu.
Wyżej postawieni inicjatorzy to bestia, które dobrze wiedzą co robią, ale się tym nie przejmują, póki mogą żyć i napełniać sobie kieszenie ze zniszczenia.
Nie ma sensu się zastanawiać dlaczego, po co i jakiej argumentacji używają. To bez znaczenia, bo do nich rozumem nie przemówisz. Ci niżej to emocjonalnie niezrównoważone jednostki, które nie słuchają argumentów skierowanych do rozumu.
Wyżej postawieni inicjatorzy to bestia, które dobrze wiedzą co robią, ale się tym nie przejmują, póki mogą żyć i napełniać sobie kieszenie ze zniszczenia.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.