JKM_Majątek
W rozmowie z tabloidem europoseł odpowiada na pytanie krótko:- Większość odziedziczyłem po matce.
No i Lyberał miał zamożnych rodziców (przynajmniej matkę), dobry start, a większość aktualnego majątku, odziedziczył. Wierzę, że takim to łatwiej się gada o samodzielności i odpowiedzialności...
W rozmowie z tabloidem europoseł odpowiada na pytanie krótko:- Większość odziedziczyłem po matce.
No i Lyberał miał zamożnych rodziców (przynajmniej matkę), dobry start, a większość aktualnego majątku, odziedziczył. Wierzę, że takim to łatwiej się gada o samodzielności i odpowiedzialności...
DziadBorowy napisał(a):Co pokazuje, że składka na NFZ nie jest żadnym ubezpieczeniem tylko zwyczajnym podatkiem. Przecież skoro państwo nie udziela świadczeń osobom, które nie mają opłaconej składki dlaczego żąda od nich zaległych wpłat za ten okres ?Mogą skorzystać z prywatnego ubezpieczenia, przecież a nie ubezpieczać się w ZUS
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL